2. Poduzetnički advent

2. Poduzetnički advent

Njihov keynote govornik i stručnjaci koji će sudjelovati u debati su ti zasigurno poznata ekipa, a za malo zabavnog programa pobrinut će se gost iznenađenja!

U ulozi keynote speakera naći će se Sandro Kraljević koji će održati kratko predavanje na temu: Možemo li se (i kako) nositi s kontinuiranim poduzetničkim stresom? gdje će se raspravljati o strategijama prepoznavanja i upravljanja stresom, te kako stres može postati pokretač uspjeha umjesto prepreke. Podijelit će praktične tehnike koje pomažu u očuvanju mentalnog zdravlja i produktivnosti u izazovima poduzetništva. Sandro će pružiti odgovore kako pronaći ravnotežu i izgraditi otpornost na stres u brzom poduzetničkom okruženju.

Debata koja će se održati kasnije pokušat će dati odgovor na pitanje je li umjetna inteligencija predstavlja uteg ili inspiraciju u poslovanju te predstavlja li ljudski faktor neizostavni dio kada je riječ o istoj. Moderatorsku palicu preuzet će Pinija Poljaković (Art Media), dok će sudionici debate biti Martina Raškaj (konzultantica za CV i LinkedIn), Dragana Eterović (Hotel Manager at Luxury Hotel Jupiter & Diocletian), Toni Boban (Boban + partneri studio za arhitekturu, urbanizam i dizajn) i Nina Erceg (Rimac).

Prijavnicu možete pronaći ovdje.