15. Weekend Media Festival

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

15. Weekend Media Festival

Okupljanje stručnjaka i entuzijasta iz svijeta medija, komunikacija i poslovnog svijeta donosi mnoštvo sadržaja iz različitih područja kao što su IT, glazba, mediji i inovacije, a organizatori su objavili prve govornike.

Za posebnu dozu zanimljivih, edukativnih sadržaja i poučnih izlaganja, među ostalima, pobrinut će se izraelski novinar i publicist Yossi Melman – jedan od najvećih stručnjaka u području špijunaže i međunarodne sigurnosti koji je napisao niz bestsellera o Mossadu i Izraelskoj službi unutarnje sigurnosti Shin Bet.

Iz digitalnog svijeta dolazi Nikola Dešković, revolucionar koji je prvi uspješno postavio internetsku prodaju automobila u Europi, a Vuk Vuković, jedan od vodećih domaćih makroekonomista govorit će o vrućoj jeseni i recesiji u sljedećoj godini.

Cjelokupno događanje upotpunit će Golden Drum festival koji će se ove godine održati u sklopu Weekenda. Ovaj međunarodni kreativni festival svake godine nagrađuje najbolje ideje, najuspješnije kreativne timove te vješte pojedince koji su učinkovito oživjeli inovativne ideje te tako ostavili svoj trag u oglašivačkoj industriji, a ovogodišnja glavna tema festivala je Rebuilding Connection.

Među brojnim cijenjenim profesionalcima koji će se pridružiti u Rovinju bit će Fabio Seidl, direktor za globalni kreativni razvoj u Meti koji je odgovoran za kampanje diljem svijeta za renomirane brendove kao što su Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger i Quest. Jedan od govornika je i Jason Romeyko, svjetski izvršni kreativni direktor i upravni partner tvrtke Serviceplan International proglašene nezavisnom mrežom godine u Cannesu 2022.

Zatim u Rovinj dolazi, Ghada Wali, osnivačica i kreativna direktorica Wali’s Studio, Egipat – TED globalni govornik, višestruko nagrađivana dizajnerica koja je razvila arapski font koji je izabran kao jedno od 100 najboljih grafičkih dizajnerskih djela na svijetu.

Između ostalih važnih događanja na Weekend.15 bit će proglašeni i pobjednici Food Tech start-up natjecanja u organizaciji Infobipa, Maistre i Peperminta, a koje je najavljeno na Weekend Food Festivalu u svibnju. Svi zainteresirani startupovi još uvijek se mogu prijaviti ovdje. Dobroj posjećenosti 15. po redu Weekend Media Festivala doprinijet će  večernji program, a prvo ime koje su organizatori otkrili je Konstrakta.

Sve informacije i najnovije vijesti o Weekendu možete pronaći na službenoj stranici.