Vepar Viktor je na Kickstarteru: 5 razloga da ga podržite svojim k(r)unama

Nedavno smo vas upoznali s Viktorom, megalomanskim Veprom koji će promijeniti steampunk svijet tako da zasjedne na prijestolje Austro-Ugarske, a došlo je vrijeme da mu u tome pomognete tako da ga podržite na Kickstarteru.

Svakoga nekad treba malo pogurati - a pogotovo jednog jogunastog vepra.
Svakoga nekad treba malo pogurati – a pogotovo jednog jogunastog vepra.

Zašto pomoći jednom vepru na Kickstarteru, pitate se?

1. Jer je Viktor kljovati čistač ulica i borac za pravdu, koji kreće u dominaciju ironiziranog paralelnog svijeta, uz malu pomoć anarhističke zebre Matilde, a sve popraćeno milozvucima klasičnih skladbi, od Mozarta do Scotta Joplina – ne želite li to uskoro zaigrati?

2. Ako ste anarhist, prijatelj životinja, ljubitelj point-and-click avantura, borac za prava podjarmljenih, cijenite zdravu ironiju ili skrivate neki steampunk kostim u ormaru, nije li to dovoljan razlog da kojim klikom i dolarom poduprete Viktorov pohod?

3. Jer za dovoljno ljubavi (čitaj: dolara) možete dobiti cameo ulogu u igri ili postati jedan od bitnih likova – ako ste uvijek željeli biti junak ili zlikovac, anarhisti ili aristokrat, a nikad niste imali pedigre za to, sad je prilika da to promijenite.

4. Zato što se cijela radnja odvija u svijetu koji je parodija različitih povijesnih razdoblja i režima kada su bili na vrhuncu moći, ali s odmakom od stvarnosti i s ciljem parodiranja svih nacija i ideologija podjednako.

Volite dobru parodiju? Dokažite!

Malo parodije uznemirilo je neke duhove na Steam Greenlightu (gdje, usput budi rečeno, također možete podržati igru KLIK-KLIK), pa ćete svojim doprinosom dokazati da je više ljudi sa smislom za humor no onih kojima je on kirurški odstranjen.

5. Jer je hrvatska indie scena igara još u povojima – iako smo na InfoGameru vidjeli da je sve više nezavisnih studija i igara, riječ je još uvijek o razmjerno malom broju, u industriji koja ima mnogo potencijala. Pokažimo našim indie developerima da će njihova zajednica i domaća publika prve stati iza njih, pa da tako osokoljeni krenu dalje u osvajanje svijeta.

Ako i dalje niste sigurni biste li im udijelili koju k(r)unu, odigrajte demo verziju dostupnu na Kickstarteru i pokušajte se ne navući na klikanje svijetom.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Vodič za e-Vozačku da ne čekaš (kao mi) u redu u MUP-u

Sustav e-Vozačka, za predaju zahtjeva za novu vozačku dozvolu putem interneta, radi pristojno, ali i pokazuje da korisničko iskustvo i komunikacija mogu i moraju biti bolji. U suprotnom - šalter!

Tehnologija

Apple je pokazao kako više nema ništa za pokazati – čeka li ga Nokijin scenarij?

Sjednite, djeco, da vam ispričam priču o vremenu prije mog vremena. Bijaše to godina 1998., četvrtaste kutije protetičkih boja vrtjele su Windowse 95 ili 98, bilo je to vrijeme disketa, telefonskih slušalica koje se dižu i dial-up interneta koji puca kada se to dogodi.

Internet marketing

Ella Dvornik i Charles Pearce pokreću platformu za europske influencere – Manijak

Porazgovarala sam s Ellom Dvornik i Charlesom Pearceom o njihovom zajedničkom projektu, platformi za influencere i brendove koji s njima žele surađivati - Manijak.

Što ste propustili

Nesortirano

Može li igranje igara od nas napraviti bolje kolege, partnere i prijatelje?

Developer, filmaš i umjetnik Onat Hekimoglu na Weekend Media Festivalu govorio je o temi o kojoj ne slušamo često - ozbiljnim igrama.

Mobilno

Zašto zaključavate kućna vrata, ako nećete zaštititi svoje podatke online?

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu od Alana Delića iz Diverta dobili smo pet savjeta o tome kako se zaštititi online.

Startupi i poslovanje

Poznati timovi koji će se na Idea Knockoutu natjecati za mjesto na CES-u

Sve je spremno za ovogodišnji Idea Knockout, a za put u Vegas borit će se 20 timova.

Startupi i poslovanje

Domaća aplikacija Beyond Seen Screen postala ExRey i stigla na Android uređaje

Nakon rebrandinga, Beyond Seen Screen postaje ExRey, a beta verzija aplikacije koja pretvara pasivno gledanje videa u aktivno dostupna je na Google Playu.

Intervju

Splitski Locastic otvoreno o povratku u esport nakon pauze (i naučenih lekcija)

Locastic je mrtav, živio Locastic? Splitska tvrtka iz drugog pokušaja nastoji postati regionalna sila u igri CS:GO.

Sponzorirano

#DigiDoggo natječaj: Pošalji nam video CV – dobit ćeš vlastitu domenu!

Traže se mlade nade u sklopu projekta Digitalna karijera - svi koji snime i pošalju video CV dobivaju vlastitu .Me domenu, a najbolji i 'pitch' trening!