Internetska zvijezda Veronica Belmont dolazi na Spark.me

Internetska zvijezda Veronica Belmont dolazi na Spark.me

Četvrto izdanje konferencije Spark.me održat će se, 28. i 29. svibnja u crnogorskim Bečićima, a uz već ranije potvrđene predavače poznato je još jedno ime. Riječ je o Veronici Belmont, internetskoj zvijezdi i savjetnici brojnih startupa koja se može pohvaliti i sa 1,7 milijuna followera na Twitteru.

Veronica je bila naša geeketa jednog davnog siječnja.

Jedna od najvećih marketinških konferencija u jugoistočnoj Europi, Spark.me održava se 28. i 29. svibnja u Bečićima u Crnoj gori, a upravo je potvrđeno da će među glavnim predavačima biti i Veronica Belmont, internetska zvijezda i savjetnica brojnih startupa.

Veronica radi u medijima i tehnološkoj industriji od 2004. godine, kada se preselila u San Francisco. Bila je novinarka CNET Networka i Discovery Digitala, gdje je vodila vodeće emisije o tehnologiji. Njena ljubav prema inovacijama, velika mreža kontakata i to što je uvijek na izvoru informacija omogućili su joj da postane savjetnica brojnim startupima, među kojima su Goodreads, about.me, Soundtracking, WeGame, Forge, ChicCEO i mnogi drugi. S više od 1,7 milijuna Twitter followera, jedna je od najutjecajnijih osoba iz svijeta tehnologije na društvenim mrežama.

Veronica Belmont - Photo 1

Ova izuzetno zanimljiva poduzetnica osim bogate karijere u medijima i tehnološkom sektoru, može se pohvaliti i radom na epizodama serije Doctor Who i The Gadget Testers, kao i mnogim drugim gostovanjima u tehnološki usmjerenim emisijama, a trenutno ju možete pratiti u internetskim emisijama Dear Veronica koje radi za portal Engadget.

Tko još dolazi na Spark.me?

Do sada su na konferenciji Spark.me potvrđeni predavači Jon Bradford (suosnivač F6S, Tech.eu), Annie Machon (bivša agentica MI5), Danica Kombol (CEO agencije Everywhere), Marvin Liao (partner u američkom 500 Startups), Scott Morrison (bivši direktor marketinga u kompanijama Diesel, Levi’s i Activision).

Spark.me konferencija nudi brojne poslovne prilike i na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija, marketinga, startupova, ali i sve ljude željne znanja. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da potakne kreativnost sudionika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da im pomogne da unaprijede svoje poslovanje i da sami osmisle i započnu nove poslovne pothvate.

Spark.me se održava pod organizatorskom palicom tvrtke doMEn d.o.o. koja se bavi registracijom crnogorske nacionalne domene .ME, a organizatori pozivaju sve zainteresirane da požure s prijavama jer se do 11. travnja ulaznice mogu kupiti po povoljnijoj cijeni.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Nasmijali smo se ‘Otvorenom’, a unutar IT zajednice se hejtamo, ne podržavamo – i ne poznajemo?

Jučerašnje Otvoreno dokaz je da ni javnost ni država i dalje ne razumiju IT. Može li tehnološka zajednica konačno pokazati razumijevanje sama prema sebi?

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Porezna zahtijeva da i fizičke osobe prijave svaki zakup Facebook oglasa ili Upwork angažman!

Bez obzira jeste li fizička ili pravna osoba - ako poslujete s tvrtkama iz inozemstva, možda biste trebali naći računovođu već danas.

Što ste propustili

Kultura 2.0

Kladarić, Šarić i Blagonić: Kako napredovati, biti inovativan i kreativan – dok radite na daljinu!

Iako je rad na daljinu mnogima nametnut, ne znači da je drugima odlično sjeo. Dapače, s Lukom Kladarićem, Marinom Šarićem i Lucijanom Blagonićem otkrivamo dobre prakse temeljene na godinama iskustva!

Mobilno

Ljuti smo na Apple… ali treba li nam još punjača?

Zašto su svi tako ljuti jer neće imati još jednu kocku za punjenje viška i kabel koji će ionako puknuti?

Startupi i poslovanje

Croatia osiguranje prepoznalo je potrebe korisnika u 2020. i u deset mjeseci je nastao LAQO

Usred krize i pandemije Croatia osiguranje napravila je ozbiljan iskorak prema digitalizaciji svojih usluga - okupili su vrhunski tim domaćih stručnjaka s kojima su razvili digitalni proizvod na razini punokrvnog insurtecha. Kako je nastalo LAQO, otkrivamo.

Digitalni marketing

#jedvačekam: Kad se industrija udruži, a javnost postane kreativac – kampanja osvaja medije i nagrade

Kafići, teretane, kazališta, tržnice i još mnogo drugih poslovanja i brendova u vrijeme društvene izolacije nisu mogli doći do svojih kupaca. Kako su 3 hrvatske agencije uz HURA-u pripremile projekt koji je u korist svih njih ostvario milijun kuna medijske vrijednosti?

Intervju

Najčešći mentori u IT-u su Google, StackOverflow… A 4 naše entuzijastice žele tome dodati Mentoring Byte

Iako mnoge tehnološke tvrtke imaju organiziran sustav mentoriranja, najčešće se on fokusira na tehničke vještine. Nataša Kapov, Andrea Knez Karačić, Marina Grljušić i Lora Pleško žele to promijeniti i uvesti kulturu mentoriranja – i tehničkih, ali i mekih vještina u ponekad poprilično “tvrdu” IT zajednicu.

Mobilno

Krajnje je vrijeme da konačno bacimo naljepnice i papire: Stiže era aplikacija za vjernost

Točite gorivo, dobijete naljepnice na papirić pa onda popuste. I onda izgubite papirić pa naljepnice... A kartice vjernosti redovito nemate uza sebe. I onda nikakve koristi. Česta je to praksa u Hrvatskoj već niz godina, ali se polako mijenja. Vrijeme je digitalizirati i takvo iskustvo, a Inina loyalty aplikacija je sjajan primjer.