Inchoo

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

Inchoo

Inchoo je osnovan u Osijeku 2008. godine kao tvrtka koja na svjetskoj razini pruža cjelovita rješenja za pokretanje i vođenje online trgovina – usluge planiranja, savjetovanja, dizajna, izrade, optimizacije i podrške. Za tu su se svrhu specijalizirali za Magento platformu.

Inchoo je osnovan u Osijeku 2008. godine kao tvrtka koja na svjetskoj razini pruža cjelovita rješenja za pokretanje i vođenje online trgovina – usluge planiranja, savjetovanja, dizajna, izrade, optimizacije i podrške.

Za tu su se svrhu specijalizirali za Magento platformu, profesionalno softversko rješenje za online trgovine zasnovano na open-source tehnologiji koja korisnicima nudi fleksibilnost i kontrolu nad izgledom, sadržajem i funkcionalnošću trgovina.

U Inchoou je posao podijeljen na backend i frontend developere, dizajnere i ecommerce konzultante. Njihov posao ne prestaje lansiranjem web shopa. Teže dugoročnoj suradnji s klijentima, pomažući im u ostvarivanju ciljeva i profita kombinacijom tehničkih inovacija i marketinških strategija na raznim internetskim kanalima i platformama. Od tražilica i društvenih mreža preko email i offline kampanja.

Inchoo kao poslodavac

S tako uskim opredjeljenjem i konstantnim ulaganjem u zaposlenike, pohađanjem svjetskih development, Magento, business i dizajn konferencija, svrstavaju se među vodeće Magento development partnere u svijetu.

Inchoo je prvi službeni Magento partner u jugoistočnoj Europi i jedan od partnera s najvećim brojem certificiranih stručnjaka u Magentu – 19 certificiranih developera i 11 Solution Specialista.

Kao jedni od pionira izrade online trgovina na Magentu, Inchoo developeri su oduvijek sa zadovoljstvom dijelili znanja i iskustva izrade kvalitetnih rješenja putem bloga na njihovoj inchoo.net stranici, na kojoj svaki mjesec imaju više od 200 tisuća posjeta.

Aktivni su u IT zajednici i kao jedan od osnivača udruge Osijek Software City, Inchoo se uvijek trudi podržati razvoj i jačanje zajednice predavanjima, radionicama, praksama, sponzorstvima i sudjelovanjem u raznim projektima, poput najveće regionalne ecommerce konferencije, Netokracijinog OMGcommerce čiji su stalni partner!

Popularno

Analiza

Novi Zakon o radu regulira platformski rad. Što o tome misle Uber, Bolt i Glovo, a što sindikat?

Načinom na koji je u izmjenama i dopunama Zakona o radu reguliran rad putem digitalnih platformi nisu zadovoljne ni digitalne platforme, ni sindikati. Platforme se, naravno, pozivaju na fleksibilnost i slobodu koju njihovi vozači ili dostavljači cijene, a sindikat smatra kako su se opet izvukle od odgovornosti.

Novost

U napadu na tisuće digitalnih novčanika povezanih sa Solanom, domaći Solflare ostao netaknut

Solana blockchain i niz drugih platformi povezanih s istim jutros su doživjele veliki napad kojim je zahvaćeno nekoliko tisuća digitalnih novčanika. Više saznajemo od Filipa Dragoslavića, su-osnivača tvrtke koja se posvetila razvoju proizvoda na ovom blockchainu.

Startupi i poslovanje

Trebaju li se hrvatski osnivači pripremiti na “zimu” u investicijama i kako?

Kako će se kriza odraziti na domaće startupe, koji su u boljem, a koji u lošijem položaju te što savjetuju osnivačima kao obrambene mjere komentiraju Vedran Blagus iz South Central Ventures, Stevica Kuharski iz Fil Rouge Capitala i Ivaylo Simov iz Eleven Venturesa.

Što ste propustili

Novost

Infinum Academy donosi nova 3 edukacijska programa: UX/UI dizajn, DevOps i WordPress

Infinum kroz svoju akademiju ove jeseni polaznicima nudi tri nova besplatna tečaja, a novost je i da prijave više nisu otvorene samo studentima i diplomantima!

Karijere

Neki ljudi su bolji “materijal” za lidere od drugih – i to najčešće zbog ovih 5 osobina

Postoji tona literature i edukacija na temu liderstva, no loših menadžera kao da nije ništa manje. Zašto su psihološke osobine važne za vođenje? Kakav skup karakteristika čini dobrog menadžera? Kako prepoznati ljude koji imaju potencijal postati dobri lideri? Mitja Ružojić s Katedre za psihologiju rada na Filozofskom fakultetu u Zagrebu ima odgovore...

Mobilno

SuperMinds u Zagreb dovodi Paula Hudsona, uz poruku “Hrvatska može sve što i Silicon Valley”

Konferencija SuperMinds ove će jeseni u dva dana okupiti 400 mobile developera, a jedan od keynote predavača je autor popularnog serijala Hacking with Swift.

Intervju

Lovre de Grisogono studente sociologije priprema za zapošljavanje – u IT industriji!

Kako jednim rješenjem riješiti dva problema? Kolegij Sociologija informatičke profesije na Fakultetu hrvatskih studija buduće sociologe čini spremnijima za tržište rada, a domaćim tehnološkim poslodavcima pomaže riješiti kronični nedostatak radne snage.

Digitalni proizvodi

Operacija kralježnice potaknula je Domagoja da osmisli aplikaciju koja olakšava oporavak

Od pripreme za operaciju do korisnih informacija, vježbi i lakšeg praćenja boli ili bitnih nalaza, saznajemo kako domaća aplikacija MySpine olakšava život pacijentima i liječnicima.

Startupi i poslovanje

Napraviti dobru stvar ili napraviti stvari – dobro? Vječna dilema svakog Product Managera

Vječno pitanje koje nerijetko daje vrlo polarizirane odgovore, a postavi si ga svaki product manager u nekom trenutku - neovisno radi li se o startupu gdje tu funkciju nerijetko obavlja osnivač - ili velikoj kompaniji s 50+ product managera.