Bellabeat

Bellabeat je po izboru TechCruncha jedna od najzanimljivijih tvrtki akceleratora Y-Combinator koja razvija pametne uređaje namijenjene ženama koji im pomažu da prate svoje zdravlje i aktivnost u svim fazama njihovog života pri čemu Bellabeat smatra da im nosiva tehnologija, kao najveći tehnološki trend budućnosti, omogućuje da zdrav život i aktivnosti učine svojim stilom života. Bellabeat je, osiguravši investiciju od 7.5 milijuna dolara otvorio urede u Zagrebu, San Franciscu i Hong Kongu te nedavno najavio tri nova proizvoda (Leaf, Shell i Balance).

Bellabeat je po izboru TechCruncha jedna od najzanimljivijih tvrtki akceleratora Y-Combinator koja razvija pametne uređaje namijenjene ženama koji im pomažu da prate svoje zdravlje i aktivnost u svim fazama njihovog života. Pri tome Bellabeat smatra da im nosiva tehnologija, kao najveći tehnološki trend budućnosti, omogućuje da zdrav život i aktivnosti učine svojim stilom života. Bellabeat je, osiguravši investiciju od 7,5 milijuna dolara, otvorio urede u Zagrebu, San Franciscu i Hong Kongu te nedavno najavio tri nova proizvoda (Leaf, Shell i Balance).

ponuda

Popularno

Društvene mreže

Kojem se direktoru isplati visiti na Facebooku? Bakiću, Varteksovom influenceru, itekako!

Nakon što je uložio u svoj Facebook profil kroz Croatian Makerse i stvorio bogatstvo pratitelja, Bakić "isplaćuje" dividende dosega za Varteksov "influencer" marketing.

Intervju

Ida Prester: Nisam se usudila ići na porodiljni dopust zbog specifičnosti svog posla

Idu Prester znamo kao glazbenicu i voditeljicu, a jedan od njenih idućih voditeljskih zadataka bit će Netokracijina konferencija Ladies of New Business. Tema? Izazovi (ali i prilike) koje donosi majčinstvo u dinamičnoj digitalnoj i IT industriji.

Kultura 2.0

Iiiii Oscar je otišao… Netflixu!

Kako je streaming servis došao do Oscara i što njemu, gledateljima i redateljima to uopće znači?

Što ste propustili

Tehnologija

Web trgovci i kupci, evo koje promjene PSD2 donosi i za vas u rujnu.

Otvoreno bankarstvo utjecat će i na online kupnju, no u uglavnom pozitivno. Kupce i web trgovce od rujna 2019. čeka sigurnija kupovina i više završenih transakcija.

Startupi i poslovanje

Blockchain from the Bloc(k) 6: Što rade blockchain developeri Balkana?

U 6. epizodi Luka i Ivan razgovaraju o developerima te izazovima i prilikama koje im blockchain donosi, a saznali su i detalje uz specijalnog gosta!

Analiza

Hoćemo li uskoro igrati igre u oblaku ili ćemo se (u Hrvatskoj) još načekati?

Google je napokon ozbiljno ušao u gaming, no je li igranje u oblaku zaista (bliska) budućnost?

Startupi i poslovanje

Biti osnivač startupa, a ujedno i raditi na daljinu? Svjetski top travel bloger zna kako.

Mark Van Der Heijden digitalni je nomad koji je radio na svih sedam kontinenata, a odnedavno je i osnivač startupa koji nastoji pomoći upravo nomadima.

Najava

Good Game: Prvi hrvatski B2B gaming turnir seli se u MSU te gradi temelje za širenje u regiju – i svijet

Najveći regionalni B2B gaming događaj za ovu godinu ima velike planove

Digitalni mediji

Miran Pavić: Da Telegram ovisi samo o brojkama, izgubili bismo od Googlea, Facebooka i Styrije

Prije desetak dana odjeknula je vijest kako Telegram Media Grupa RTL-u prodaje najčitaniji portal iz svog portfelja, Net.hr. Mnogima je to došlo kao iznenađenje - zašto prodati portal koji trenutno zauzima visoko peto mjesto na Gemiusovoj ljestvici?