Startup AddVenture stiže u Zagreb: Prijavite se za natjecanje!

Startup AddVenture stiže u Zagreb: Prijavite se za startup natjecanje!

Globalna startup konferencija Startup AddVenture u svom obilasku po Srednjoj i Istočnoj Europi te Bliskom istoku postaju će napraviti i u Zagrebu, i to 20. travnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Pripremite se na susrete s drugim osnivačima startupa, venture kapitalistima, anđeoskim ulagačima, vođama, inovatorima, novinarima, blogerima... Ali i za startup natjecanje!

Startup AddVenture Zagreb

U sklopu turneje po ovoj regiji, organizatori žele dovesti neke od vrhunskih stručnjaka današnjice na mjesta u kojima se okupljaju potencijalni startupi sutrašnjice. Jedno od tih mjesta upravo je Zagreb, gdje će nastupiti neki od stručnjaka u svojim područjima fokusirajući se na kraće razgovore koji su ključni za startupe – prikupljanje prve investicije, zapošljavanje i upravljanje ljudima, prikupljanje korisnika i kupaca… A uz Netokraciju možete dobiti i popust na kotizaciju uz kod – “netokracija”!

Startup natjecanje

Uz pravu podršku, iduće bi startup uspješnice mogle doći upravo iz ovdašnjih regija, vjeruju organizatori i podsjećaju kako je prvo izdanje Startup AddVenturea ugostilo 10 startupa iz devet zemalja, u sklopu natjecanja, ali i devet vodećih europskih akceleratora. I pobjednik natjecanja i drugoplasirani tim osigurali su investicije 500 Startupsa i Cross Border Angelsa.

Ove se godine traže startupi iz Europe i Bliskog istoka koji bi mogli slijediti njihov trag – ako pobijedite u svom gradu, primjerice na natjecanju u Zagrebu, imat ćete priliku nastupati na pozornici na globalnom natjecanju AddVenturea, odnosno gdje pobjednici dobivaju globalnu medijsku pokrivenost te priliku da se predstave velikim investitorima startup scene.

A jedna od nagrada je i - pojas za pobjednika. :)
A jedna od nagrada je i – pojas za pobjednika globalnog ntjecanja. 🙂

Detalji o uvjetima prijave za natjecanje nalaze se na službenoj stranici događaja, ali spomenimo samo neke – morate se prijaviti do 31. ožujka, do 23:59, a ukupne investicije u vaš startup ne smiju biti veće od dva milijuna dolara.

Što se tiče natjecanja po gradovima, 10 polufinalista za svaki grad (uključujući i Zagreb) bit će odabrano i obaviješteno o tome do 10. travnja, a svaki od tih timova dobiva po dvije ulaznice za događaj. Nastupat će na pozornici pred žirijem koji se sastoji od investitora, a u svakom će gradu biti odabrani i pobjednik i drugoplasirani tim. Prijave za startupe koji će se natjecati u Zagrebu otvorene su!

Dajemo popust na ulaznice!

Dio govornika koji nastupaju na događajima - na popisu se nalazi i ovdašnja uspješnica, Mate Rimac.
Dio govornika koji nastupaju na događajima – na popisu se nalazi i ovdašnja uspješnica, Mate Rimac.

Ako samo želite posjetiti događaj, ulaznice su u prodaji – samo zavirite na stranicu događaja. Organizatori napominju da je do sada svaki lokalni događaj bio rasprodan, stoga preporučuju da se požurite s kupovinom. U ponudi su i VIP ulaznice, koje uključuju prisustvovanje večeri za investitore i govornike.

Iza događaja stoji CCC Startups, dok su organizacijski partneri zagrebačkog događaja Netokracija i Zagrebački inkubator poduzetništva. Samim time našim čitateljima osiguravamo i 15 posto popusta na ulaznice – prilikom kupovine samo unesite kod “netokracija”

Više detalja o događaju donosimo uskoro!

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

I porečki restoran i TikTok influencerica su u krivu

Iako je javnost brzo osudila influencericu Doris Stanković, s obje strane se pokazalo nepoznavanje profesionalne komunikacije, a i influencer marketinga.

Tehnologija

“Tata, jesi li baš morao kupiti električni auto?”

Napravio sam grešku: kupio sam električni automobil. Svi članci o električnim vozilima (EV) koje sam čitao na Hacker Newsu i Redditu nisu me pripremili za desetak EV infrastrukturnih problema u Hrvatskoj i okolici. Anegdote u nastavku objašnjavaju lekcije koje sam naučio na teži način.

Startupi i poslovanje

Josipa Majić vraća se na hrvatsku startup scenu kao CEO fintecha Revuto

Pametni medvjedić, Teddy the Guardian, bio je jedan od omiljenih proizvoda ovdašnje startup scene. No, posljednjih nekoliko godina, njegova suosnivačica, Josipa Majić, odmaknula se od ovdašnje scene i medija. Sada se vraća, kao CEO i suosnivačica Revuta, fintech proizvoda za lakše upravljanje digitalnim pretplatama.

Što ste propustili

Najava

Po #prviput poduzetnici u turizmu moraju iskoristiti sve digitalne prilike u turizmu, evo i koje se nude

Nikada prije nije bilo tako bitno pripremiti se za lokalne goste i vjerne stalne goste iz inozemstva, kako za nadolazeću zimsku tako za ljetnu sezonu 2021. A da biste uspjeli morate spremno iskoristiti prilike koje se otvaraju: od novih kanala do natječaja poput Prviput.hr.

Startupi i poslovanje

Domaća industrija video igara o Nanobitu: “Akvizicija će biti slon u trgovini porculana”

Iako je skoro milijardu kuna vrijedna akvizicija Nanobita odjeknula cijelom Hrvatskom puno više tiče se same industrije video igara - što znači ulazak ovako velikog igrača na domaće tržište provjerili smo s osnivačima hrvatskih gaming tvrtki.

Startupi i poslovanje

Hoćete li ući u koaliciju protiv Applea uz vodeće tech tvrtke poput Basecampa, Spotifya i Epic Gamesa?

Sredinom osmog mjeseca upitali smo se: Može li tvorac najpopularnije igre današnjice razbiti duopol Apple i Google trgovina? Čini se da smo dobili odgovor.

Društvene mreže

Ode li Facebook iz EU, veliki biznisi i agencije će se prilagoditi, ali mali – teško

Facebook se ovih dana prijeti kako će povući svoje usluge s tržišta Europske unije. Iako je to malo vjerojatan scenarij, provjerili smo kako bi njegova realizacija izgledala za one koji svoje poslovanje oslanjaju na društvene mreže - male i velike biznise, ali i digitalne agencije.

Startupi i poslovanje

Lekcije 10 godina tehnološke scene su jasne: B2B i profitabilnost prvo, a investicija tek kasnije!

Silicijska dolina je hrvatsku tehnološku scenu učila da bez investicija neće nigdje stići. Deset godina kasnije; Infobip, Nanobit, Infinum i mnogi drugi dokaz su da postoji drugačiji način.

Ecommerce

Što sam ja, a što su OPG-ovci naučili o online prodaji u 6 mjeseci Facebook grupe Virtualni plac

Facebook grupa Virtualni zagrebački plac danas broji 58.000 članova, a prije šest mjeseci nije postojala, kao ni digitalno prisustvo mnogih OPG-ovaca. Što se događalo u međuvremenu?