Još 10 dana do konferencije Startup AddVenture

Još 10 dana do konferencije Startup AddVenture – želite li 55 posto popusta na ulaznice?

Za deset dana u Zagrebu će stati Startup AddVenture u svom obilasku po Srednjoj i Istočnoj Europi te Bliskom istoku. Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva susrest će se 20. travnja startupi, venture kapitalisti, anđeoski ulagači, novinari i predavači iz različitih branši.

Za deset dana u Zagrebu staje turneja Startup Addventure.
Za deset dana u Zagrebu staje turneja Startup AddVenture.

U ovom dijelu turneje obilaze Mađarsku, Poljsku i Hrvatsku, a cijeli je itinerar turneje vodi njene predavače po startupaškim ekosustavima u razvoju.

To su mjesta s mnogo potencijala, rekao nam je u intervjuu Mike Reiner iz CCC Startupsa koji uz partnere Vitalyja Golomba i Maxa Gurvitsa organizira ovu turneju. Na ovaj način njihovi partneri, mreža investitora i govornici mogu otkriti nova tržišta, a novi domaći talenti mogu seu Zagrebu predstaviti internacionalnoj zajednici.

Startupaški “TED talk” bez klišeja, je li moguće?

Internacionalnom timu predavača pridružit će se i Mate Rimac.
Internacionalnom timu predavača pridružit će se i Mate Rimac.

Kao predavači će nastupiti neki od stručnjaka u svojim područjima fokusirajući se na kraće govore, do pola sata, o vrlo stvarnim problemima i praktičnim stvarima – prikupljanje prve investicije, zapošljavanje i upravljanje ljudima, prikupljanje korisnika i kupaca.

Na konferenciji neće biti “sranja” i klišeja, obećali su nam organizatori. Sudionici su poduzetnici koji su imali više uspješnih IPO-a te nagrađivani Ted Talk govornici, a o kome je sve riječ možete vidjeti na stranicama konferencije.

Ondje se možete i prijaviti za konferenciju, a prvih deset čitatelja koji se prijave na konferenciju uz promotivni kod “netokracijaspecial” ostvaruje 55 posto popusta na kotizaciju!

Komentari

  1. blade777

    blade777

    10. 04. 2015. u 3:01 pm Odgovori

    Kad je Mate Rimac prisutan, mora da je zanimljivo.
    Nadam se da će i Europski fondovi konačno ostvariti sluh za zaživljavanje hrvatske autoindustrije (automobili na pogon elektromotora).

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

I porečki restoran i TikTok influencerica su u krivu

Iako je javnost brzo osudila influencericu Doris Stanković, s obje strane se pokazalo nepoznavanje profesionalne komunikacije, a i influencer marketinga.

Tehnologija

“Tata, jesi li baš morao kupiti električni auto?”

Napravio sam grešku: kupio sam električni automobil. Svi članci o električnim vozilima (EV) koje sam čitao na Hacker Newsu i Redditu nisu me pripremili za desetak EV infrastrukturnih problema u Hrvatskoj i okolici. Anegdote u nastavku objašnjavaju lekcije koje sam naučio na teži način.

Startupi i poslovanje

Josipa Majić vraća se na hrvatsku startup scenu kao CEO fintecha Revuto

Pametni medvjedić, Teddy the Guardian, bio je jedan od omiljenih proizvoda ovdašnje startup scene. No, posljednjih nekoliko godina, njegova suosnivačica, Josipa Majić, odmaknula se od ovdašnje scene i medija. Sada se vraća, kao CEO i suosnivačica Revuta, fintech proizvoda za lakše upravljanje digitalnim pretplatama.

Što ste propustili

Najava

Po #prviput poduzetnici u turizmu moraju iskoristiti sve digitalne prilike u turizmu, evo i koje se nude

Nikada prije nije bilo tako bitno pripremiti se za lokalne goste i vjerne stalne goste iz inozemstva, kako za nadolazeću zimsku tako za ljetnu sezonu 2021. A da biste uspjeli morate spremno iskoristiti prilike koje se otvaraju: od novih kanala do natječaja poput Prviput.hr.

Startupi i poslovanje

Domaća industrija video igara o Nanobitu: “Akvizicija će biti slon u trgovini porculana”

Iako je skoro milijardu kuna vrijedna akvizicija Nanobita odjeknula cijelom Hrvatskom puno više tiče se same industrije video igara - što znači ulazak ovako velikog igrača na domaće tržište provjerili smo s osnivačima hrvatskih gaming tvrtki.

Startupi i poslovanje

Hoćete li ući u koaliciju protiv Applea uz vodeće tech tvrtke poput Basecampa, Spotifya i Epic Gamesa?

Sredinom osmog mjeseca upitali smo se: Može li tvorac najpopularnije igre današnjice razbiti duopol Apple i Google trgovina? Čini se da smo dobili odgovor.

Društvene mreže

Ode li Facebook iz EU, veliki biznisi i agencije će se prilagoditi, ali mali – teško

Facebook se ovih dana prijeti kako će povući svoje usluge s tržišta Europske unije. Iako je to malo vjerojatan scenarij, provjerili smo kako bi njegova realizacija izgledala za one koji svoje poslovanje oslanjaju na društvene mreže - male i velike biznise, ali i digitalne agencije.

Startupi i poslovanje

Lekcije 10 godina tehnološke scene su jasne: B2B i profitabilnost prvo, a investicija tek kasnije!

Silicijska dolina je hrvatsku tehnološku scenu učila da bez investicija neće nigdje stići. Deset godina kasnije; Infobip, Nanobit, Infinum i mnogi drugi dokaz su da postoji drugačiji način.

Ecommerce

Što sam ja, a što su OPG-ovci naučili o online prodaji u 6 mjeseci Facebook grupe Virtualni plac

Facebook grupa Virtualni zagrebački plac danas broji 58.000 članova, a prije šest mjeseci nije postojala, kao ni digitalno prisustvo mnogih OPG-ovaca. Što se događalo u međuvremenu?