Shoutem za iPad aplikacije izgleda iznenađujuće dobro...

Shoutem za iPad aplikacije izgleda iznenađujuće dobro…

Shoutem je danas potiho putem newslettera predstavio itekako značajnu za svoju platformu za izradu mobilnih aplikacija: podršku za izradu iPad aplikacija. Shoutemove iPad aplikacije sučeljem sliče na kombinaciju Flipboarda i mnogih magazinskih aplikacija, a jedan od primjera koji su predstavili je iPad aplikacija bloga promotora ideje lean startupa, Erica Riesa.

Shoutem za iPad aplikacije.

Shoutem je danas potiho putem newslettera predstavio itekako značajnu za svoju platformu za izradu mobilnih aplikacija: podršku za izradu iPad aplikacija. Shoutemove iPad aplikacije sučeljem sliče na kombinaciju Flipboarda i mnogih magazinskih aplikacija, a jedan od primjera koji su predstavili je iPad aplikacija bloga promotora ideje lean startupa, Erica Riesa.

Viktor Marohnić, suosnivač Shoutema, za Netokracija objašnjava:

Uz iPhone i Android najjaca mobilna platforma je iPad (iako se neki ne bi slozili Zuckerbeg :)). Tako da je to nekako logican slijed. Erica znamo vec duze vrijeme i kad smo ga pitali da li zeli launchati appove na ShoutEm-u super je reagirao, tako da smo u relativno kratkom roku launchali aplikacija na obostranu korist. Njemu je to novi kanal za promociju, a nama super showcase.

Shoutem za iPad u ovom slučaju je format magazinske aplikacije organiziran u rubrike. Na naslovnoj stranici možete birati između kategorija odnosno rubrika te svih članaka. Zahvaljujući Shoutemovim dodacima za popularne sustave za upravljanje sadržajima poput WordPressa, aplikacija može sadržaje preuzimati primjerice izravno iz vašeg bloga. Svaki članak se iz aplikacije može objaviti na Facebook, Twitter ili proširiti putem emaila.

Magazinski format aplikacije na primjeru Riesovog bloga.

U kratkom testiranju Shoutemove iPad aplikacije rade iznenađujuće dobro. Dapače, mnogo bolje od postojećih rješenja za iPhone od kojih se razlikuju kvalitetnijim sučeljem i brzinom. U e-mailu korisnicima Shoutemovci pozivaju trenutne korisnike da testiraju iPad aplikacije u beti prijavom na email shoutem@shoutem.com.

Postovi se pozivaju s postojećih web stranica.

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Tko posreduje između vašeg mobitela i banke kada plaćate Apple Payem?

Dok prislanjate mobitel na POS terminal vjerojatno ne razmišljate o tome koliko se procesa odvija u pozadini kako bi vaš novac kroz mobitel otišao s računa, zar ne?

Što ste propustili

Intervju

Zašto smo angažirali virtualnog asistenta, iako to nismo planirali?

Krajem 2019. tražili smo novu osobu koja će se pridružiti našem timu, a koja će biti zadužena za administraciju. Kako smo manja tvrtka, nismo imali potrebu za zapošljavanjem takve osobe na puno radno vrijeme, stoga smo se nadali da ćemo naći nekoga tko bi bio voljan raditi pola radnog vremena.

Društvene mreže

Treći svjetski rat borit će se… influencer marketingom (pa i u Hrvatskoj)

Dok se pitamo koliko će eskalirati #blacklivesmatter prosvjedi u SAD-u, jedno je sigurno: Influenceri koje prate Millenials i Gen Z bit će oružje propagande svih uključenih strana!

Startupi i poslovanje

Što vas “venture building” model može naučiti o razvoju digitalnih proizvoda i startupa?

Poslovni modeli stalno se razvijaju i nadograđuju, a sada još više kada postoji snažna motivacija kao što je rješavanje krize. Venture building u ovim vremenima donosi nove prilike za inoviranje i razvoj poslovnih ideja da li od strane individualnih poduzetnika ili korporacija.

Karijere

Good Game Adria kreće u rujnu: Prva regionalna B2B esport liga prilagođena radu od doma (s humanitarnim karakterom)

Good Game nakon investicije kreće u širenje i pokretanje prve regionalne B2B esport lige, a koja će biti prilagođena radu od doma. Više o jedinom sportu koji je preživio vrijeme izolacije i kako gamingom oživjeti team buildinge razgovarali smo s osnivačem - Nikolom Stolnikom.

Startupi i poslovanje

Jesu li “koronabotovi” probudili uspavano tržište digitalnih asistenata?

U pratnji digitalizacije preko noći i neke tehnologije su doživjele svoj zlatni trenutak - poput chatbotova. Očito smo morali proći izolaciju da bismo cijenili automatizaciju. Kako se u kratko vrijeme realizirao prvi koronabot, otkrili su mi oni koji su ga i napravili, Combis i Erato.

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.