RSVP festival: Prijavite svoj 'event' za regionalnu nagradu Attend

RSVP festival: Prijavite svoj ‘event’ za prvo izdanje regionalne nagrade Attend

Još nas dva i pol tjedna dijele od regionalnog festivala industrije događanja koji će se održati u Zagrebu. Uz predavanja i radionice organizatori su pripremili i prvu dodjelu godišnje nagrade Attend za najbolja događanja.

Uronite u svijet organizacije događanja, pokupite vrijedne savjete i pratite trendove.
Uronite u svijet organizacije događanja, pokupite vrijedne savjete i pratite trendove.

U utorak i srijedu, 7. i 8. veljače, u Plaza Event Centru (nekadašnji Hypo Centar) očekuje nas program posvećen tehnologijama koje se koriste u event industriji i turizmu te onim događanjima koji doprinose razvoju turističkih destinacija. Regionalni festival RSVP okupit će oko 500 stručnjaka i predstavnika industrija povezanih s organizacijom događanja.

Tehnologije u industriji događanja

Prvoga dana naglasak će biti na tehnologijama poput virtualne i proširene stvarnosti koje olakšavaju organizaciju događanja, omogućuju interakciju sa sudionicima i pridaju događanjima dodatnu vrijednost. O mogućnostima virtualne i proširene stvarnosti govorit će Darian Škarica iz divIT-a, dok će James Morgan (EventTech Lab) održati predavanje na temu kako povezati sudionike na korporativnim događanjima. Uz to, bit će predavanje i na temu korištenja tehnologije i dizajna koje će voditi Natalia Fuchs (Silasveta).

Srijeda će biti dan za event turizam. Program će otvoriti predavanje Erica Bakermansa iz NTBC-a Holland, agencije zadužene za brendiranje i marketing Nizozemske u svijetu, koji će govoriti o destinacijskom marketingu za poslovna događanja. Nakon toga, o hrvatskoj strategiji razvoja razgovarat će se na okruglom stolu pod nazivom ‘Kako postaviti Hrvatsku na mapu event organizatora’.

Prijavite se za nagradu za najbolje evente

Cilj konferencije je educirati i unaprijediti struku, ali ovoga puta će nekoga i nagraditi.RSVP
Cilj konferencije je educirati i unaprijediti struku, ali ovoga puta će nekoga i nagraditi.

Drugi dan je vrijeme i za prvo izdanje godišnje nagrade Attend za najbolja regionalna događanja u osam kategorija. Svi zainteresirani mogu do 2. veljače besplatno prijaviti neograničen broj događanja. Prijave će ocjenjivati žiri sastavljen od pet međunarodnih stručnjaka i jednog predstavnika festivala.

Također, svi posjetitelji RSVP-a mogu sudjelovati u radionicama na kojima će učiti kako targetirati publiku, odabrati moderatore za događanja i druga praktična znanja za organizaciju.

Više informacija potražite na službenim stranicama.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Vodič

Kako uspješno raditi od kuće, biti produktivan i ne izgubiti živce?

Ukratko - teško. :) Nekad ćete se doista osjećati neuspješno, bit ćete neproduktivni i gubit ćete živce. Ali ima načina da polako doskočite izazovima, jedan po jedan.

Startupi i poslovanje

Hrvatske ekološke tenisice MIRET na Kickstarteru preko noći prešle cilj i skupile 20 tisuća dolara

Nakon nekoliko godina razvoja i usavršavanja, hrvatski brend ekoloških tenisica MIRET zadovoljan svojim inovacijama i certifikatima pokreće Kickstarter kampanju ne bi li što prije proširio dobar glas i osvojio srca ekološki osviještenih kupaca diljem svijeta. U razgovoru s osnivačima otkrivamo i kako...

Intervju

Poznati hrvatski rally vozač Juraj Šebalj i bez kacige nastavlja plijeniti pažnju publike

On je višestruki pobjednik rally utrka, a odnedavno ima i novu karijeru - influencersku. Iako je YouTuber bez vlastitog YouTube kanala, Jurja na različitim emisijama prati i po nekoliko desetaka tisuća ljudi.

Što ste propustili

Intervju

U iščekivanju drugog paketa mjera: Hoće li se freelancerima i malim poduzetnicima ponuditi slamka spasa?

Vladajući ne shvaćaju problematiku samozaposlenih, malih i mikro poduzetnika. Glasno im to poručuju njihovi predstavnici svakog dana od kada je Vlada predstavila prvi paket mjera za suzbijanje ogromnih posljedica koje za privatni sektor donosi pandemija virusa COVID-19.

Startupi i poslovanje

Poslovna inteligencija otkriva kako su kao prva hrvatska tvrtka ušli u Forrester Wave!

Uvrštavanje rješenja Poslovne inteligencije u Forresterov vodič itekako je značajan događaj za hrvatsku tvrtku s obzirom na to da je riječ o jednoj od najrespektabilnijih tvrtki za istraživanje tržišta, njihov Wave izvještaj smjernica je za odabir najboljih alata mnogim poduzećima diljem svijeta.

Startupi i poslovanje

Ništa od konferencije? Spas pojedinim organizatorima, ali i brendovima, mogu donijeti digitalni kanali!

Prvi na udaru preventivinih mjera radi ograničavanja širenja virusa COVID-19 bila su velika okupljanja i događaji. Neki su u potpunosti otkazani, drugi i dalje nastavljaju s planiranjem, samo s novim datumima, treći se sele privremeno online. Kako se prilagoditi ovoj situaciji, vratiti na noge i uz pomoć digitalnih kanala iz nje izvući najbolje?

Startupi i poslovanje

‘Remote’ radu unatoč, hrvatske tehnološke tvrtke i dalje će se nakon korone seliti u Zagreb zbog talenata i klijenata

'Remote' rad je super i očito hrvatskim tehnološkim i digitalnim tvrtkama to teško ne pada, ali kad sve ovo prođe - a proći će - zašto se te iste tvrtke i dalje žele seliti iz Osijeka, Splita, Rijeke ili drugih gradova u Zagreb? Kako se preseliti, a kako razvijati nove tehnološke centre otkrivamo u Netokracija Podcastu.

Web aplikacije

Stručnjaci širom svijeta predvođeni hrvatskima stvaraju najveću bazu simptoma COVID-19: STOPCorona!

Upisivanjem simptoma u web aplikaciju StopCorona zaraženi mogu pomoći nadležnima u praćenju virusa, ali i stvaranju vrijedne baze znanja koja će olakšati borbu protiv pandemije virusa COVID-19.

Internet marketing

Što će se događati s društvenim mrežama nakon koronavirusa?

Od trenutka kada su velike boginje stigle u zemlju do trenutka kada je vijest o tome izašla u medijima prošlo je osam dana.