Razvoj mobilnih aplikacija za Android, Symbian, iPhone... - Netokracija

Razvoj mobilnih aplikacija za Android, Symbian, iPhone…

Priznajte, pametni telefon vam je pri ruci. Bio to Android, iPhone, Symbian, BlackBerry ili Windows Phone 7 niste jedini koji su se odlučili dobiti nešto više od svog mobilnog uređaja. Dapače, uz toliki rast nove generacije pametnih telefona i tableta razvoj mobilnih aplikacija sve je bitniji ne samo velikim brendovima, već i manjim tvrtkama i pojedincima.

Krajnje je stoga vrijeme da se pozabavite mobilnim “appsima” i kako ih razviti, u što će vas na Netokraciji uvesti vodeći hrvatski stručnjaci za mobilne i internetske tehnologije, a u tome će nas podržati Nokia i Ovi. Nokia odnedavno osim Symbiana i MeeGoa podržava i Windows Phone 7, a na Ovi Trgovini možete objaviti svoje aplikacije za Symbian i Seriju 40.

Tijekom tjedna razvoja mobilnih aplikacija pozabavit zabavljamo se cjelokupnim procesom izrade mobilne aplikacije neovisno od platforme: odluka da ćete je izraditi, planirane aplikacije i troškova izrade, traženje developera i konačno – izrada kvalitetne aplikacije ugodnog sučelja. Svakako provjerite i Nokijino istraživanje o korištenju aplikacija i mobilnog Interneta u Hrvatskoj. Od potencijalnih grešaka koje možete napraviti do izrade poslovnog plana za mobilnu aplikaciju, there’s an app for that i članak o tome na Netokraciji.