Radionica: Performance marketing u doba krize (8. - 10. lipnja)
Radionica: Performance marketing u doba krize

Radionica: Performance marketing u doba krize

by &

8. lipnja 2020. od 10:00h do 11:00h

9. lipnja 2020. od 10:00h do 11:00h

10. lipnja 2020. od 10:00h do 11:00h

Doznajte koje digitalne aktivnosti možete poduzeti za vrijeme krize kako biste ostvarili dobre online rezultate i osigurali rast poslovanja na naprednoj praktičnoj radionici koju vode dugogodišnji digitalni stručnjaci!

Digitalna strategija u doba krize?

Koronavirus je cijeli svijet zatvorio u kuće i fokus prebacio na digitalni svijet. Digitalni marketing nikada nije bio raznolikiji – od komunikacije na društvenim mrežama preko digitalnog oglašavanja do web stranice, a budžeti su sve manji. Kako vratiti konce u ruke te kako postići rast na digitalnim kanalima, otkrit će vam iskusna ekipa iz SeekandHita!

Kombinacija teorije i prakse

Radionica se sastoji od tri bloka (performance marketing i elementi digitalne strategije, mjerenje i praćenje rezultata te individualno savjetovanje), a svaki od njih sastoji se od teorijskog pregleda, studija slučaja, a potom izrade konkretnih aktivnosti koji će se na radionici prokomentirati, a nakon nje primijeniti!

Što ćete naučiti na radionici?

Analizirat ćete koje su moguće posljedice koronavirusa na gospodarstvo, na marketinške budžete te dobiti prijedlog kako pristupiti novim uvjetima na tržištu te se pripremiti za period nakon korone. 

Najveći fokus bit će na važnosti postavljanja trackinga. Adekvatan tracking pomoći će vam u boljem razumijevanju online i offline poslovanja pa ćete biti u mogućnosti bolje usmjeravati oglašivačke budžete.

Što nakon radionice?

Do posljednjeg dana radionice, izradit ćete listu aktivnosti koje trebate napraviti u kratkom, srednjem i dugom roku kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Za vaše probleme imat ćete konkretna rješenja koja možete početi implementirati odmah pri povratku na posao!

Program

Dan 1. Performance marketing u doba krize [8. lipnja 2020.]

 • Koje promjene je koronavirus donijeo u oglašavanje?
 • Zašto sada (ni)je vrijeme za rezanje budžeta i kako se za njega izboriti?
 • Analizom atribucijskih kanala do jasnije slike o efikasnosti
 • Dobar tracking je preduvjet isplative kampanje
 • Zašto je sada performance marketing fokus velikog dijela tvrtki? 
 • Zadatak za sudionike

Dan 2. Kako mjeriti rezultate oglašavanja? [9. lipnja 2020.]

 • Tracking – kako i zašto?
 • Što bi svaka web stranica trebala trackati?
 • Case study: Trackingom do boljih rezultata
 • Tisuću metrika – na koje se fokusirati?
 • Zadatak za sudionike

Dan 3. Konzultacije sa SeekandHitom: S čim mogu krenuti sutra? [10. lipnja 2020.]

 • Kako ekonomska kriza utječe na industriju? (prilagođeno grupi sudionika)
 • U kakvom su stanju kampanje/ postavljen tracking sudionika?
 • Na koje (vrste) kampanja se fokusirati sada, a na koje pri izlasku iz izolacije?
 • Kako mjeriti rezultate kampanja?

Vaši predavači: Stručnjaci za digitalni marketing

Kratko o SeekandHitu

SeekandHit je tehnološka tvrtka specijalizirana za digitalni marketing, oglašavanje, analitiku i obradu podataka nastala 2007. godine.

Surađuju s brojnim domaćim i inozemnim tvrtkama kao što su Podravka, Valamar Riviera, Emmezeta, Vip, HBO i drugi, a od 2012. godine aktivno surađuju s jednom od najvećih tvrtki za analitiku na društvenim mrežama – Socialbakers, gdje sudjeluju u izradi, konzultacijama i integracijama oglasnih sustava društvenih mreža te su nositelji titule Socialbakers Trusted Partner. Uz to, nositelji su certifikata Premier Google Partner, kojeg im je Google dodijelio na osnovu uspješnog upravljanja značajnim ulaganjima u Google Ads, održavanja i proširivanja portfelja klijenata te postavljanja njihovih online oglasnih kampanja.

Višegodišnje iskustvo, stotine odrađenih projekata te stalno usavršavanje omogućava pružanje izuzetno kvalitetnih usluga, poput: isplative prisutnosti na internetu, učinkovitog digitalnog oglašavanja s mjerljivim rezultatima, optimiziranja web stranice s naglaskom na povećanje broja konverzija te iscrpna i razumljiva analiza ponašanja i navika vaših korisnika.

Ivan Frančešević

Ivan Frančešević

Voditelj odjela marketinga

U više od 10 godina surađivao s preko 200 klijenata iz raznih industrija. O raznim aspektima digitalne strategije savjetovao tvrtke poput Kiwi.com, Valamara, Podravke, Emmezete, Splitske Banke, A1... Iskusan predavač na konferencijama i radionicama.

Joško Buva

Joško Buva

Marketing Team Lead

Ima više od 12 godina iskustva u digitalnom marketingu, posebice turizmu. Samostalno je više godina vodio plaćene kampanje za Valamar, a uz to je aktivno vodio ili sudjelovao u osmišljavanju strategija većine klijenata SeekandHita.

Paula Pavić

Paula Pavić

Senior Digital Marketer

Paula ima iskustvo rada s retail i turističkim/ugostiteljskim klijentima te političkim strankama. Za klijente je vodila plaćene kampanje te sudjelovala u izradi cjelokupnih digitalnih strategija. Vodila radionice za klijente, ali i studente EFST-a.

Šime Živković

Šime Živković

Senior Digital Marketer

Šime je Senior digitalni marketer s iskustvom rada u retail, turističkim i B2B klijentima te prehrambenoj industriji. Predavač je na Algebri i EFST-u.

Duje Kundid

Duje Kundid

Senior digital marketer

Duje je senior digitalni marketer s iskustvom rada u retail, B2B i turističkim klijentima. Dobitnik je MIXX nagrade za Best search 2018. godine, a ima iskustva sa predavanjima za studente te edukacijama za klijente.

Na prethodnim Netokracijinim radionicama bili su:

Infinum

Lemax

Sberbank

Fina

IN2

Kako se prijaviti (ili dovesti radionicu u tvrtku?)

Sljedeća radionica Performance marketing u doba krize održat će se online od 8. do 10. lipnja, a prijaviti se možete u nastavku. Cijena radionice je 849,00 kn + PDV, a za paket ulaznica dobivate 10% popusta po osobi!

Želite li da se radionica održi u intimi vaše tvrtke, preporučujemo vam “privatnu” verziju ove radionice za koju nam se javite na email: info@netokracija.com.

Imate pitanje?

Imate dodatnih pitanja? Slobodno nam se obratite na info@netokracija.com i na Facebook stranici