Digitalna Karijera - Radionica razvoja proizvoda | Netokracija

Radionica razvoja proizvoda za ne-ICT talente

Predstavlja Podržava

11. prosinca 2019., Algebra LAB [Ilica 242, Zagreb]

Bliži se vrijeme Božića i darivanja. Iako se u tom razdoblju uvijek trudimo usrećiti naše najbliže, ove godine vam nudimo priliku da ispunite vlastite božićne želje te si darujete novi početak vaše digitalne karijere!

Zašto radionica o razvoju proizvoda?

Stupanjem na snagu direktive PSD2 ili Revised Payment Service Directive započinje novo financijsko doba otvorenog bankarstva! Digitalna transformacija bankarstva donosi mnoge prilike i izazove fintech tvrtkama i startupima, tehnološkim gigantima i telekomima za razvijanje tehnoloških rješenja i inovacija koji će utjecati na različite sfere života povezane s novcem. 

Banke poput Raiffeisen banke razvijaju niz digitalnih proizvoda i aplikacija, dok digitalni proizvodi poput mobilnih aplikacija Revolut brzo rastu – stiglo je zlatno doba FinTecha!

Za koga je radionica?

Otvaraju se nove mogućnosti zapošljavanja u bankarskom sektoru. Fintech sfera u potrazi je za developerima, dizajnerima, ali i ne-ICT talentima koji će raditi na razvoju, podršci i vođenju projekata kao product manageri i voditelji projekata! Radi se o savršenoj prilici za digitalnu karijeru ako studirate:

  1. Ekonomiju, marketing
  2. Psihologiju, sociologiju
  3. Komunikologiju, novinarstvo

Voditelji razvoja u Raiffeisen banci odlučili su preduhitriti tvoja pitanja i održati edukaciju o razvoju digitalnih proizvoda za fintech i bankarstvo

Što možeš očekivati na edukaciji?

Radionicu o product developmentu, odnosno o razvoju digitalnog proizvoda u Hrvatskoj, vodit će Head Product Manager, Nadica Slaviček, i Digital Product Manager, Bruno Runtas. Provest će te kroz tri glavne faze razvoja digitalnog proizvoda, uz praktične primjere i vježbe te sveukupni teorijski pregled.

Tri dijela radionice:

  1. Koji su pretkoraci prije realizacije digitalnog proizvoda?
  2. Što se događa tijekom realizacije digitalnog proizvoda?
  3. Što se događa nakon lansiranja digitalnog proizvoda?

Želiš i ti ostvariti digitalnu karijeru u fintech industriji?

Znaš da je fintech sfera kao stvorena za tebe i želiš vidjeti kako se u njoj zaposliti? Zlatno doba fintecha zvuči fantastično, ali ne znaš otkuda početi i kako se profilirati? Sve to pa i više možeš saznati ako nam se pridružiš na edukaciji 11. prosinca u Algebra LABu!

 

Prijavi se do ponedjeljka, 9. prosinca, i započni svoju digitalnu karijeru!

Predavači

Mario Fraculj

Mario Fraculj

Voditelj katedre za ekonomiju i predavač na Algebri

Nadica Slaviček

Nadica Slaviček

Head Product Manager

Bruno Runtas

Bruno Runtas

Digital Product Manager

Partneri

Generalni partner

Lokacijski partner