Viši/Specijalist za IT alate

Viši/Specijalist za IT alate (OTP banka Hrvatska)

Bankarstvo kakvo nikada prije niste vidjeli

U vrijeme ubrzanih tehnoloških promjena u OTP banci razvijamo organizaciju i stvaramo okvir za inovativna poslovna rješenja koja će nam omogućiti razvoj inovacija, rješavanje zanimljivih izazove suvremenog svijeta financija i stvaranje autentičnog korisničkog iskustva.

Kako se bankarski sektor mijenja, tako se mijenjamo i mi. Krenuli smo u cjelovitu digitalnu transformaciju koja će preoblikovati našu organizaciju iz temelja. U svojem poslovanju primjenjujemo visoke standarde društvene odgovornosti, slavimo različitost i potičemo hrabrost u donošenju odluka, a uz pomoć stručnih mentora i talent programa osiguravamo sve potrebno za razvoj karijera.   

Kako unaprjeđujemo svoje sustave i implementiramo inovativna rješenja, nastavljamo tražiti najbolje talente za digitalizaciju kako bismo zajedno gradili novu digitalnu budućnost banke. 

Želite li biti dio naše priče, raditi s timovima koji su proveli najveće integracije banaka u Hrvatskoj, dodati vrijedne kompetencije o načinima rada na naprednim alatima i tehnologijama u domeni bankarstva u svoj životopis, javite nam se!   

Postanite dio naše digitalne budućnosti

Kao (Viši) Specijalist za IT alate u okviru Direkcije digitalne transformacije, na lokaciji rada u Splitu ili Zadru, djelovat ćete kao inicijator novog načina razmišljanja u OTP banci i raditi na identificiranju potencijalnih digitalnih alata koji mogu podržati svakodnevni rad i poslovanje organizacijskih jedinica koje se u  radu intenzivno oslanjanju na digitalne tehnologije. 

Ivan:

Naši klijenti  traže pouzdanu, sigurnu, cjelovitu, ali i brzu i uvijek dostupnu uslugu, što za financijski sektor znači ubrzanu digitalizaciju, prilagodbu načina rada i spremnosti stvaranja rješenja koja unapređuju kvalitetu života i poslovanja. U OTP banci digitalnu transformaciju temeljimo na izgradnji kulture korisničkog iskustva, ubrzanom usvajanju novih tehnoloških znanja i vještina, razvoju rješenja na agilni način te organizacijskom transformacijom. Poslovanje budućnosti zahtijeva snažne i hrabre promjene u načinu razmišljanja, liderstvu i organizacijskoj arhitekturi. Uvodimo agilne metode rada, osnivamo agilne timove i razvijamo agilne trenere. Intenzivni razvoj za nas znači i značajno zapošljavanje mladih stručnjaka raznolikih interesa i multidisciplinarnih vještina

Danijel:

Pridružite nam se na ovom zanimljivom putovanju! Budite dio tima koji iza sebe ima velike i uspješne projekte i koji je odlučio mijenjajući sebe, primijeniti najmodernije tehnologije i metodologije, kako bi kreirao digitalne proizvode s jedinstvenim korisničkim iskustvom.

Mate:

Veseli me smjer i putovanje prema digitalnoj budućnosti na koje se banka odlučila krenuti usmjeravajući se na ljude i nove načine razmišljanja. Sa dobrim timom sve je moguće i zato smo otvoreni za sve one koji žele nešto novo i uzbudljivo!

Odgovornosti

 • Podrška u cjelokupnom procesu implementacije IT alata 
 • Pružanje podrške korisnicima IT alata u vidu nadzora korisničkih ovlasti ili edukacije vezano za korištenje alata te kroz komunikaciju sa krajnjim korisnicima osluškivanje njihovih potreba za prilagodbom alata, temeljem čega samostalno ili u suradnji sa dobavljačem prilagođavate konfiguraciju alata 
 • Usklađivanje aktivnosti eksternih i internih sudionika u okviru rada Tima za IT alate 

Vi ćete od prvoga dana… 

 • Sudjelovati u cjelokupnom procesu implementacije IT alata u suradnji sa ostalim organizacijskim jedinicama – od početne idejne faze, kroz proces istraživanja i vrednovanja potencijalnih alata u suradnji s krajnjim korisnikom, do same implementacije alata
 • Analizirati procese implementirane na Jira okruženju, kako bi mogli preuzeti ulogu administratora sustava i biti u mogućnosti ponuditi ideje o poboljšanju implementiranih funkcionalnosti
 • Dijeliti znanje sa članovima Tima za IT alate i surađivati s različitim odjelima i timovima unutar banke 

Ovaj oglas je baš za vas ako…

 • Imate diplomu i  ekvivalentno poslovno iskustvo u  Ekonomiji ili STEM segmentu (VSS/ MR)
 • Imate najmanje 1 godina radnog iskustva u IT sektoru 
 • Imate profesionalnu razina znanja engleskog jezika (B2/C1 razina)
 • Napredno koristite MS Office alata 
 • Poznajete najpopularnijih Enterprise alate (Jira, Confluence, Slack, Miro, MS Azure, Trello)
 • Imate iskustvo u pružanju podrške u domeni IT alata u velikim organizacijama
 • Imate iskustvo rada u projektima vođenim po agilnim principima 
 • Imate iskustvo ili ste upoznati sa CI/CD rješenjima 

Nudimo vam…

 • Hibridni rad kroz kombinaciju rada u uredu i rada od kuće (po dogovoru s nadređenim)
 • Edukacije i mogućnost stjecanja certifikata (sukladno potrebama radnog mjesta)
 • Konkurentnu plaću i sudjelovanje u bonus shemi

Ukoliko ste zainteresirani molimo vas da motivacijsko pismo i životopis pošaljete putem linka za prijavu najkasnije do 22.05.2022. godine.

Pokaži sve poslove