Senior full stack web developer/ica

Senior full stack web developer/ica (FIVE, an Endava company)

Dosadno ti je na poslu? Super! Naš tim je baš u potrazi za osobom željnom dinamike i širine, koja će upravljati web developmentom u našem Core Teamu koji radi na nekoliko različitih većih projekata kroz godinu, svakom se maksimalno posvećujući.

five-workingspace-sept16

Uključit ćeš se u procjene, code reviewove, definiranje arhitektura i API-ja za naše projekte; i naravno pisati kod. S vremenom ćeš graditi mali tim, sudjelovati u zapošljavanju, mentorirati i razvijati svoju ekipu.

Tehnički su potrebne jake frontend vještine i iskustvo nekog backend jezika, što zapravo znači:

  • iskustvo s web tehnologijama HTML/CSS/JS – poželjno je iskustvo s JS frameworcima poput Angular.js, Ember.js, Backbone.js
  • iskustvo s platformama Python/Django, Node.js ili Ruby on Rails
  • poznavanje Gita i Gitflow workflowa
  • iskustvo s izradom REST API-a
  • poželjno je poznavanje SQL baza

Ako ne želiš zaostajati za globalnim trendovima, želiš se razvijati i biti u vrhu svoje profesije, iskusiti kako se radi s top svjetskim firmama a pritom ne napustiti svoje prijatelje, obitelj i zagrebački stil života, prijavi se i istraži ovu priliku za posao kod nas. Prije samog dolaska na razgovor, možeš nas posjetiti i online u našem novom uredu u Heinzelovoj 33.

Još ne znaš tko je Five?

Five je specijalizirana agencija za izradu naprednih mobilnih i web aplikacija. Prvenstveno radimo projekte na američkom tržištu, gdje surađujemo s tvrtkama kao što su Rhapsody, Rosetta Stone, Squarespace i Erecruit. U 2015-toj Five je ostvario rast od 58%. Radili smo na 48 projekata, a s 5 klijenata smo vodili projekte veće od 200.000 USD.
Dvije godine za redom dobili smo priznanje FINA Zlatna bilanca za najuspješnije poslovanje u IT kategoriji.

Velike kompanije su nas zvale u pomoć jer smo agilni (Ministry of Sound, Nielsen, Advance Digital, Stephen Hawking, Erecruit), top brendovi su nas angažirali za strategiju i egzekuciju njihovih mobilnih proizvoda (Web Summit, Choice Hotels, Squarespace, Rhapsody, Rosetta Stone), a startupima smo pomagali u izlasku na tržište (Farmigo, Flaviar, Planted).

Osim mobilnih aplikacija, radili smo i aplikacije za pametne satove (Apple Watch), televizore (Apple TV, Chromecast), automobile (Ford, Jaguar, BMW, Audi), i naravno web.

Ponosimo se što radimo na izazovnim globalnim projektima s ekipom pametnih motiviranih ljudi koji stalno razvijaju svoja znanja i usavršavaju naše načine rada, i sve to u opuštenoj atmosferi. Uvijek smo otvoreni za suradnju s motiviranim ljudima i tu nastupaš baš ti! 🙂

Ako se vidiš u nabrojanim stvarima, svakako nas kontaktiraj i dođi na čašicu razgovora uz jednu od najboljih kava u gradu! 🙂