Ruby on Rails developer/ica

Ruby on Rails developer/ica (FIVE, an Endava company)

Dosadno ti je na poslu i dobro bi ti došla kvalitetna promjena, sljedeća stepenica u tvom iskustvu? Super! Mi smo u potrazi za novim članovima (m/ž) rastućeg Ruby on Rails tima.

five-workingspace-sept16

Uključit ćeš se u razvoj produkta s velikim brojem korisnika, brusiti svoje full stack Ruby vještine, učiti nove tehnologije (React, Cassandra) i postavljati temelje za timski način rada i daljnjeg rasta.

Tehnički je potrebno full stack Ruby on Rails iskustvo, što zapravo znači:

  • iskustvo razvoja veće web i/ili server aplikacije u Ruby on Rails tehnologiji
  • frontend vještine – JavaScript, HTML5, JSON, CSS
  • AWS, EC3, S3, RDS, CloudFront/CDNs
  • Linux, Ubuntu/Debian

Ako ne želiš zaostajati za globalnim trendovima, želiš se razvijati i biti u vrhu svoje profesije, iskusiti kako se radi s top svjetskim firmama a pritom ne napustiti svoje prijatelje, obitelj i zagrebački stil života, prijavi se i istraži ovu priliku za posao kod nas. Prije samog dolaska na razgovor, možeš nas posjetiti i online u našem novom uredu u Heinzelovoj 33.

Još ne znaš tko je Five?

Five je specijalizirana agencija za izradu naprednih mobilnih i web aplikacija. Prvenstveno radimo projekte na američkom tržištu, gdje surađujemo s tvrtkama kao što su Rhapsody, Rosetta Stone, Squarespace i Erecruit. U 2015-toj Five je ostvario rast od 58%. Radili smo na 48 projekata, a s 5 klijenata smo vodili projekte veće od 200.000 USD.
Dvije godine za redom dobili smo priznanje FINA Zlatna bilanca za najuspješnije poslovanje u IT kategoriji.

Velike kompanije su nas zvale u pomoć jer smo agilni (Ministry of Sound, Nielsen, Advance Digital, Stephen Hawking, Erecruit), top brendovi su nas angažirali za strategiju i egzekuciju njihovih mobilnih proizvoda (Web Summit, Choice Hotels, Squarespace, Rhapsody, Rosetta Stone), a startupima smo pomagali u izlasku na tržište (Farmigo, Flaviar, Planted).

Osim mobilnih aplikacija, radili smo i aplikacije za pametne satove (Apple Watch), televizore (Apple TV, Chromecast), automobile (Ford, Jaguar, BMW, Audi), i naravno web.

Ponosimo se što radimo na izazovnim globalnim projektima s ekipom pametnih motiviranih ljudi koji stalno razvijaju svoja znanja i usavršavaju naše načine rada, i sve to u opuštenoj atmosferi. Uvijek smo otvoreni za suradnju s motiviranim ljudima i tu nastupaš baš ti! 🙂

Ako se vidiš u nabrojanim stvarima, svakako nas kontaktiraj i dođi na čašicu razgovora uz jednu od najboljih kava u gradu! 🙂