Prodajni konzultant za Data Privacy Manager (m/ž)

Prodajni konzultant za Data Privacy Manager (m/ž) (Poslovna inteligencija)

Radimo kao tim i svi pomažu svima. Isključivo zapošljavamo ljude koji se snalaze u timskom radu i važno nam je da su odgovorni. (To su naši primarni benefiti). Imamo jasno definiran roadmap i znamo u kojem smjeru plovi brod. Kontinuirano se unaprjeđujemo kroz edukaciju i sve bolju organizaciju posla.

Data Privacy Manager tim funkcionira kao startup unutar tvrtke Poslovna inteligencija. Naš proizvod je globalno prepoznat od strane Forrestera i Gartnera, no naša priča tek počinje.

U narednih 10 godina privatnost će biti jedna od najbitnijih tema kako za IT, tako i za marketing i prodaju. Do 2020. godine tržište softvera za zaštitu privatnosti procijenjeno je na 800M USD uz godišnji rast od 60% (IDC, 2020), a narednih godina očekuje se još veći rast jer se nove regulative očekuju u SAD-u i diljem svijeta.

U sljedeće 4 godine naš cilj je osvojiti 10% tog tržišta. Pozicioniranje na globalnom tržištu zahtjeva od nas skalabilnost i izvrsnost. Skalabilnost postižemo rastom i inovacijama u proizvodnji, a izvrsnost kroz dobro poznavanje tržišta, razvoj vlastitih inovativnih tehnologija i fokus na rješavanje stvarnih problema naših korisnika.

Koga tražimo i što radimo ?

Tražimo Prodajnog konzultanta za Data Privacy Manager (ž/m) koji će zajedno s nama graditi proizvod s jasnim i inovativnom roadmapom.

Radimo kao tim i svi pomažu svima. Ne bavimo se internom politikom i ne tratimo ničije vrijeme. Isključivo zapošljavamo ljude koji se snalaze u timskom radu i važno nam je da su odgovorni. (To su naši primarni benefiti). Imamo jasno definiran roadmap i znamo u kojem smjeru plovi brod. Kontinuirano se unaprjeđujemo kroz edukaciju i sve bolju organizaciju posla. Svaki prijedlog za poboljšanje uzimamo u obzir i potičemo inovativnost. Javi nam se ukoliko želiš biti dio DPM tima i provjeriti kakav je (za koju godinu) pogled s vrha.

Tražimo TEBE  jer imaš:

 • 3+ godine iskustva u ulozi IT prodajnog konzultanta ili poznaješ dobro GDPR
 • prethodno iskustvo u prodaji software-a tvoja je prednost
 • odlično razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine i lako ostvaruješ nove konekcije
 • sve karakteristike fleksibilne i kreativne osobe, spremne učiti (sve što je potrebno, uključujući i tehnička rješenja koja nudimo)  
 • drive timskog igrača, razmišljaš proaktivno i inovativno
 • fluentno govoriš engleski
 • vozačku dozvolu B kategorije i spremnost na povremena putovanja

 U Poslovnoj inteligenciji ćeš: 

 • pomagati novim i postojećim klijentima da korištenjem našeg Data Privacy software-a unaprijede svoje poslovanje globalno, u regiji i Hrvatskoj
 • surađivati s dediciranim marketinškim timom na unaprjeđenju procesa kreiranja prodajnih prilika i optimizaciji prodajnih ciklusa
 • surađivati s postojećim prodajnim i implementacijskim partnerima te aktivno raditi na širenju mreže partnera
 • upravljati prodajnim prilikama – od kreiranja do zatvaranja, ostvarivati i premašivati dogovorene prodajne ciljeve

Što Poslovnu inteligenciju čini pravim izborom za tebe? 

Poticajno i ugodno okruženje s iskusnim stručnjacima koji su uvijek spremni podijeliti svoje znanje.

 • Bit ćeš dio tima s jasno definiranim vrijednostima
 • Napredovat ćeš na transparentan način i prema ostvarenim rezultatima

Svim zaposlenicima osiguravamo dodatne benefite (stručne edukacije, sistematske preglede, Multisport karticu…)

Brinemo o svojim zaposlenicima što potvrđuju naši certifikati: Poslodavac Partner, Mamforce, Dadforce te Run friendly employer.

Prihvatite izazov i rasti s nama! 

Ukoliko razmišljaš  o nastavku karijere u dinamičnoj organizaciji koja potiče brz profesionalni razvoj talenata, svoj CV pošalji kroz link za prijavu, a mi ćemo se javiti u kratkom roku. (naravno podrazumjevamo da tvoj CV odgovara potrebama oglasa)

Prijavi se!

https://inteligencija.talentlyft.com/jobs/prodajni-konzultant-za-data-privacy-manager-mz-iP8

 

Pokaži sve poslove