Mrežni inženjer za Data Centar tehnologije (m/ž)

Mrežni inženjer za Data Centar tehnologije (m/ž) (Combis)

Tražimo Mrežnog inženjera za Data Centar tehnologije (m/ž) za sudjelovanje u analizi korisničkih zahtjeva, preporuci najboljih rješenja korisniku, stalnoj komunikaciji sa korisnicima te prezentiranju novih tehnologija i rješenja. 

Tko smo mi?

S više od 470 ljudi na 7 lokacija u Hrvatskoj, BiH i Srbiji, Combis je jedan od najvećih i najdugovječnijih ICT kompanija u regiji. Naši timovi razvijaju, implementiraju i održavaju bilo vlastita, bilo vendorska enterprise rješenja najvećim i najkompleksnijim korisnicima.

Prijavi se!

Što kod nas rade inženjeri/ke za DC tehnologije?

SDN, ACI, NSX, SDDC, ADC, GSLB… Ako ti navedene kratice nešto znače i uz mrežne tehnologije razumiješ i prakticiraš skriptiranje i automatizaciju možda si baš ti najbolji/a kandidat/kinja za ovu poziciju. Ako si koju kraticu guglao/la, nema veze, bitno je da imaš volju i želju za stalnim napredovanjem i učenjem. Posao mrežnog inženjera/ke u Combisu obuhvaća dizajn, implementaciju, održavanje složenih mrežnih rješenja za podatkovne centre.

Ako te ne zanima samo rad na konzoli, još i bolje, jer ideja je da sudjeluješ i u analizi korisničkih zahtjeva, preporuci najboljih rješenja korisniku, stalnoj komunikaciji sa korisnicima te prezentiranju novih tehnologija i rješenja.

Radit ćeš u ekipi najboljih stručnjaka u području mrežnih tehnologija za podatkovne centre – nismo se sami tako prozvali već o nama govore najveći certifikati renomiranih proizvođača u IT industriji te mnoštvo uspješno odrađenih projekata s nekim od najvećih kompanija u Hrvatskoj.

Ovo je tim koji je uvijek spreman pomoći, a osim rada na mrežnim rješenjima voli zezanciju i uvijek dobru atmosferu. (Ovaj zadnji odlomak su nas je ekipa iz odjela zamolila da napišemo, iako znamo da su svi FER-ovci.)

Koje uvjete bi trebao/la zadovoljiti za ovo radno mjesto?

 • 3+ godine radnog iskustva na ovakvim ili sličnim poslovima
 • Kako nerijetko posao znamo obavljati i na lokaciji korisnika poželjna je i vozačka dozvola

Koja znanja i vještine su potrebne?

 • Odlično baratanje routing i switching tehnologijama: vPC, vLAN, STP, HSRP, LACP/PAGP, OSPF, EIGRP, BGP…
 • Poznavanje IP protokola
 • Poznavanje data centar networking tehnologija (VXLAN, Geneve, SDN, Fabric)
 • Iskustvo rada sa Cisco mrežnom opremom
 • Poznavanje ili iskustvo u radu sa SDN tehnologijama za data centar okruženja (ACI, NSX)
 • Poželjno posjedovanje Cisco, VMware ili F5 certifikata

U prednosti si ispred drugih kandidata ako:

 • Si upoznat/a s Application Delivery Controller (ADC) – F5, AVI Networks tehnologijama
 • Imaš iskustva s automatizacijom (npr. Ansible)
 • Poznaješ mrežne tehnologije u platformama za virtualizaciju (vSphere/ESXi, KVM, HyperV) ili kontejnerima
 • Imaš iskustvo rada sa Linux operacijskim sustavima
 • Si već radio s Cisco portfolijom za podatkovne centre (Nexus, UCS, HyperFlex, MDS)
 • Poznaješ mrežne tehnologije u Cloud rješenjima (AWS, Azure…)

Dodatno o tvom novom radnom mjestu

Ured će ti biti smješten u Radničkoj 21 u Zagrebu gdje ćeš osim radnog stola i laptopa, imati priliku družiti se i surađivati s kolegama iz tima (njih 4), ali i ostalih 250+ kolega i kolegica Combisovaca koji su smješteni na istoj adresi. Naravno, u dogovoru s kolegama i nadređenima posao ćeš moći obavljati i iz kućnog ureda, a povremeno i s terena (ovisno o projektima s kojima ćeš se baviti).

Imaš slobodne ruke za izbor edukacija i razvojnih programa, klizno radno vrijeme, policu osiguranja od 0-24, plaćeni dopust za sve važne osobne potrebe, popuste i pogodnosti kod tvrtki partnera, MultiSport karticu, božićnicu, uskrsnicu, 10.000 kuna ako ti se rodi dijete i još mnogo toga.

Prijavi se!

#WeCreateTogether #DeliverOnPromise #FocusedOnKnowledge #GetInvolved