Digital marketing praktikant (Flexis)

Digital marketing praktikant (Flexis)

Flexis čine digitalni eksperti i stratezi. Tu su ozbiljni accounti ali i zabavni kopirajteri. Flexis su kreativci, project manageri, media buyeri i programeri. Flexis su dizajn stručnjaci i maštoviti ilustratori. Flexis je tim koji prevazilazi očekivanja.

Zašto digital praksa u Flexisu?

Za početak, tri meseca češ učiti o digital marketingu: kako postaviti strategiju, kreirati kampanju, komunicirati sa fanovima i klijentima. Naučićeš I kako se piše copy, kreira sadržaj, definiše ciljna grupa, kako izabrati prave influensere za određeni brend i voditi saradnju sa njima. Biće i malo ozbiljnijih tema kao što su izveštavanje, oglašavanje i web produkcija.

Upoznaćeš Flexis tim, naše vrednosti i klijente i videti kako izgleda kada provodiš 8h dnevno u kreativnoj digital agenciji.

Imaćeš mentore koje ćeš moći sve da pitaš, pa ako nakon 10-ak godina iskustva ne znamo, naučićemo zajedno.

Dok si kod nas na praksi bićeš deo Flexisa baš kao svi ostali članovi tima i uvek ćemo želeti da čujemo šta imaš da kažeš.

Najviše ćeš raditi na poznatim FMCG brendovima: Coca-Cola, FuzTea, Rosa, neXt i Imlek.

Plan je da proverimo kako funkcionišemo zajedno – ako je svima super, ostaće super i ti dobijaš priliku da dalje napreduješ zajedno sa nama.

Pošalji nam CV na hr@flexis.rs uz odgovor na pitanje zašto želiš da se baviš digitalnim marketingom, a od leta te čeka mesto u Flexisu.