Data Scientist (Direct Media)

U vremenu kada je potreba za korišćenjem i tumačenjem velike količine podataka sve veća, Direct Media, vodeća regionalna komunikacijska agencija, osniva Data Science odeljenje i traži nove kolege.

Pozicija Data Scientist podrazumeva proaktivan i kreativan rad sa podacima i njihovo korišćenje u rešavanju problema: analizu problema, njihovu formalizaciju na matematičko-računarskom nivou, pravljenje odgovarajućih modela za njihovo rešavanje i dizajn eksperimenata za njihovo testiranje i primenu modela u produkciji, a u cilju kreiranja strateško-komunikacionih projekata Direct Media sistema.

Očekivane kvalifikacije i obrazovanje

  • Master ili doktorat na Matematičkom, Elektrotehničkom, Fizičkom fakultetu ili Fakultetu organizacionih nauka (završen ili pri kraju)
  • Temeljno i primenljivo znanje numeričkih metoda, verovatnoće i statistike
  • Poznavanje metoda mašinskog učenja (klasifikacija podataka, klaster analiza, dimenziona redukcija, itd.)
  • Iskustvo u razvoju softvera
  • Dizajn i analiza algoritama
  • Projektovanje i programiranje baza podataka

Pošaljite nam svoju biografiju do 20. novembra 2018. godine na adresu HRoffice@directmedia.rs. Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Kontaktiraćemo kandidate koji uđu u uži krug u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs dajete saglasnost da se vaši lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Direct Media. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.