Business Development Manager za mrežne tehnologije

Business Development Manager za mrežne tehnologije (Combis)

Tragamo za komunikativnom i tehnički potkovanom osobom koja će imati priliku pozicionirati napredne tehnologije sukladno potrebama naših korisnika. 

Tko smo mi?

S više od 470 ljudi na 7 lokacija u Hrvatskoj, BiH i Srbiji, Combis je jedan od najvećih i najdugovječnijih ICT kompanija u regiji. Naši timovi razvijaju, implementiraju i održavaju bilo vlastita, bilo vendorska enterprise rješenja najvećim i najkompleksnijim korisnicima

Kakvog kandidata/kinju tražimo?

Tragamo za komunikativnom i tehnički potkovanom osobom koja će imati priliku pozicionirati napredne tehnologije sukladno potrebama naših korisnika. Osim pozicioniranja postojećih rješenja i tehnologija, sudjelovat ćeš, zajedno s voditeljima, u razvijanju novog portfolija i novih poslovnih prilika.

Prijavi se!

Koje uvjete bi trebao/la zadovoljiti za ovo radno mjesto? 

  • 5+ godina radnog iskustva u radu s routing i switching te Dana Centar mrežnim tehnologijama
  • Vozačka dozvola

Kojim znanjima i vještinama BDM za mrežne tehnologije mora raspolagati?

  • Prepoznavanje potreba/prodajnih prilika kod korisnika
  • Poznavanje ICT tržišta i trendova
  • Razvijene komunikacijske vještine koje će se svakodnevno dokazivati na sastancima s IT direktorima i visokopozicioniranim managerima od strane korisnika
  • Kvalitetno poznavanje Cisco portfolija namijenjenog Enterprise okruženju

U prednosti si ispred drugih kandidata ako:

  • Poznaješ mrežne tehnologije (ACI, NSX, SD-WAN, SD-Access…) i sposobnost komuniciranja prema korisnicima njihovih prednosti
  • Poznaješ presales proces (prema korisniku i vendorima)
  • Imaš iskustvo koordiniranja tehničkih timova u svrhu presales aktivnosti (pronalazak optimalnog rješenja, izrada bussines casea…).

Dodatno o tvom novom radnom mjestu

U Ured će ti biti smješten u Radničkoj 21 u Zagrebu gdje ćeš, osim radnog stola i parkirnog mjesta sa službenim vozilom, imati priliku družiti se i surađivati s kolegama iz tima, ali i ostalih 250+ kolega i kolegica Combisovaca koji su smješteni na istoj adresi. Naravno, u dogovoru s kolegama i nadređenima posao ćeš moći obavljati i iz kućnog ureda.

Imaš slobodne ruke za izbor edukacija i razvojnih programa, klizno radno vrijeme, policu osiguranja od 0-24, plaćeni dopust za sve važne osobne potrebe, popuste i pogodnosti kod tvrtki partnera, MultiSport karticu, božićnicu, uskrsnicu, 10.000 kuna ako ti se rodi dijete i još mnogo toga.

Prijavi se!

#WeCreateTogether #DeliverOnPromise #FocusedOnKnowledge #GetInvolved