Back-end Developer (m/ž)

Back-end Developer (m/ž) (Poslovna inteligencija)

Tražimo BACK-END DEVELOPERA (ž/m) koji će zajedno s nama istraživati nove tehnologije s machine learning i data security timovima!

Data Privacy Manager tim funkcionira kao startup unutar tvrtke Poslovna inteligencija. Naš proizvod je globalno prepoznat od strane Forrestera i Gartnera, no naša priča tek počinje. U narednih 10 godina privatnost će biti jedna od najbitnijih tema kako za IT, tako i za marketing i prodaju. Do 2020. godine tržište softvera za zaštitu privatnosti procijenjeno je na 800M USD uz godišnji rast od 60% (IDC, 2020), a narednih godina očekuje se još veći rast jer se nove regulative očekuju u SAD-u i diljem svijeta. U sljedeće 4 godine naš cilj je osvojiti 10% tog tržišta.

Pozicioniranje na globalnom tržištu zahtjeva od nas skalabilnost i izvrsnost. Skalabilnost postižemo rastom i inovacijama u proizvodnji, a izvrsnost kroz dobro poznavanje tržišta, razvoj vlastitih inovativnih tehnologija i fokus na rješavanje stvarnih problema naših korisnika.

Koga tražimo i što radimo ?

Tražimo BACK-END DEVELOPERA (ž/m) koji će…

• zajedno s nama graditi proizvod s jasnim i inovativnom roadmapom,

• istraživati nove tehnologije s machine learning i data security timovima,

• razvijati nove funkcionalnosti proizvoda temeljem rezultata istraživanja.

Razvijamo mikro-servisnu arhitekturu, DevOps build pipeline, .NET Core komponente. U razvoju koristimo SCRUM metodologiju s dvotjednim sprintovima. Razvoj koordiniramo kroz Azure DevOps cloud platformu, a ti možeš sjediti gdje želiš i kada želiš.

Za back-end developera poželjno je iskustvo s automatiziranim testovima, iskustvo s Docker kontejnerima, poznavanje clean architecture principa i 3+ godine iskustva.

Kako se kod nas radi ?

Prilikom razvoja imamo 3 ključna principa:

  • prvo isporuka,
  • rješavaj stvarni problem,
  • smatraj svaki korisnički unos greškom.

Radimo kao tim i svi pomažu svima. Ne bavimo se internom politikom i ne tratimo ničije vrijeme. Isključivo zapošljavamo ljude koji se snalaze u timskom radu i važno nam je da su odgovorni. (To su naši primarni benefiti). Imamo jasno definiran roadmap i znamo u kojem smjeru plovi brod. Kontinuirano se unaprjeđujemo kroz edukaciju i sve bolju organizaciju posla. Svaki prijedlog za poboljšanje uzimamo u obzir i potičemo inovativnost.

Javi nam se ukoliko želiš biti dio DPM tima i provjeriti kakav je (za koju godinu) pogled s vrha.

Prijavi se na https://inteligencija.talentlyft.com/jobs/back-end-developer-mz-jmt