Zašto ne biste za Božić nekome poklonili - znanje?

Zašto ne biste za Božić nekome poklonili – znanje?

Uvod u Phyton? Kako prilagoditi korisničko iskustvo digitalnom periodu? Mogu li se osnove Google Analyticsa svladati u tri dana? To je samo dio radionica koje organizira HUB385 u sklopu svoje Akademije, a u božićno vrijeme imaju plan za sve one koji se pitaju što pokloniti dragim osobama - poklonite im znanje.

hub385-academy

Jedini poklon koji traje vječno, tako svoj edukacijski dio ponude ovih dana promovira HUB385. I doista, u ova dva mjeseca, koliko traje program akademije, održane su raznolike radionice – nešto za djecu, s fokusom na STEM, nešto za starije, kao što je 3D printanje, razvoj iOS aplikacija, Arduino, ali i edukacije za razvoj “mekih” vještina, kao što je leadership.

Nova generacija zaposlenika

Većina radionica traje do četiri dana kako bi se svladale osnove i kako bi se vidjelo je li osoba koja ih pohađa uopće zainteresirana za produbljivanje znanja i vještina u tom smjeru. Zanimljiv je ovo poklon i s aspekta upravljanja ljudskim resursima – osim što ovo može biti dobar poklon za zaposlenike, činjenica stoji da mnoge tvrtke nisu spremne za novu generaciju zaposlenika, koji uživaju u istraživanju novih znanja i razvoju novih vještina.

Kako kažu organizatori, ovakvim edukacijama s jedne strane i motivirati ljude da nauče nešto novo, a s druge, želi se naučiti i korporacije kako razgovarati s novim generacijama zaposlenika, odnosno omogućiti im da se prilagode njihovim željama i potrebama.

hub385-academy

Radionice koje se poklone u prosincu, mogu se iskoristiti u siječnju i veljači iduće godine, a trenutno su u ponudi Google Analytics Masterclass, Masterclass Arduino Osnove – napravi svoj alarm ili termostat, UX Bootcamp: Korisničko iskustvo, Intro to JavaScript Bootcamp te Masterclass: Intro to Python, dok su u planu i radionice izrade iOS i Android aplikacija, strojno učenje, 3D modeliranje i printanje…

Ponuda je tu, a ako niste sigurni kome pokloniti radionicu, uvijek možete sebi. Smatrajte to investicijom za novu godinu. 🙂

Više informacija o edukacijama pronađite na službenoj stranici, a za božićnu ponudu javite se na academy@hub385.com.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Podatkovna znanstvenica Ana Dumić otkriva kako su joj podaci spasili sina

Kad je njihovom sinu dijagnosticiran teži oblik epilepsije, Ana Dumić i njen suprug Goran odlučili su iskoristiti svoje znanje i vještine o podatkovnoj znanosti ne bi li otkrili okidače napadaja. Uspjeli su.

Startupi i poslovanje

Što su nam skrivile hrvatske digitalne agencije?

Hrvatski uslužni IT, uključujući digitalne agencije, zamašnjak je koji više od dva desetljeća puni državni proračun i tople developerske stolice. S druge strane, činovnici, a i mediji, papagajski mantraju o proizvodnim tvrtkama i kako će nas one konačno pogurati prema pikselastom eldoradu.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Što ste propustili

Izrada web stranica

Developeri, dizajneri, project manageri – za AI budućnost možete se pripremiti već danas

Cilj svakog developera i dizajnera je bolje korisničko iskustvo - a upravo ovdje može pomoći kognitivna znanost koja promišljanje o korisnicima, da li dizajna, koda ili gotove aplikacije, stavlja u fokus svega što IT stručnjaci rade.

Startupi i poslovanje

Kako se Glovo i Konzum pripremaju za povećanje broja narudžbi zbog koronavirusa?

Uz sve više vijesti o koronavirusu, raste i broj onih koji se oslanjaju na digitalne servise kako bi naručili hranu ili namirnice. Kako se za povećanje prometa pripremaju servisi za dostavu?

Kultura 2.0

Na web trgovinama deseci zaštitnih maski upitnih cijena i kvalitete

U svakom kriznom razdoblju nađe se pojedinaca i tvrtki koji će situaciju iskoristiti za svoj profit, ali maske s desetorostruko većim cijenama i modnim etiketama zbilja su poseban slučaj.

Startupi i poslovanje

Što o radu od kuće zbog koronavirusa kažu PBZ, Infobip, Nanobit…?

Nakon što je jučer potvrđeno da i u Hrvatskoj imamo prve osobe zaražene koronavirusom, dobar dio ovdašnjih tvrtki je počeo ozbiljnije razmišljati o promjeni načina rada. Prvo su se počela ukidati putovanja u inozemstvo, a potom se počeo uvoditi rad od kuće.

Startupi i poslovanje

Dijeljenje romobila i u Hrvatskoj: Bolt prvi uveo romobile u ponudu

150 romobila koje možete otključati i voziti kada god vas je volja bit će dostupno u Splitu za sve korisnike Bolt aplikacije.

Digitalni mediji

U manje od 24 sata od prvog slučaja u Hrvatskoj, koronavirus smo online spomenuli čak 15 tisuća puta

Sada već svi znamo da je koronavirus došao u Hrvatsku, no koliko viralno je ova tema zaokupila sve nas pokazat će kao i uvijek - brojke.