Zašto ne biste za Božić nekome poklonili - znanje?

Zašto ne biste za Božić nekome poklonili – znanje?

Uvod u Phyton? Kako prilagoditi korisničko iskustvo digitalnom periodu? Mogu li se osnove Google Analyticsa svladati u tri dana? To je samo dio radionica koje organizira HUB385 u sklopu svoje Akademije, a u božićno vrijeme imaju plan za sve one koji se pitaju što pokloniti dragim osobama - poklonite im znanje.

hub385-academy

Jedini poklon koji traje vječno, tako svoj edukacijski dio ponude ovih dana promovira HUB385. I doista, u ova dva mjeseca, koliko traje program akademije, održane su raznolike radionice – nešto za djecu, s fokusom na STEM, nešto za starije, kao što je 3D printanje, razvoj iOS aplikacija, Arduino, ali i edukacije za razvoj “mekih” vještina, kao što je leadership.

Nova generacija zaposlenika

Većina radionica traje do četiri dana kako bi se svladale osnove i kako bi se vidjelo je li osoba koja ih pohađa uopće zainteresirana za produbljivanje znanja i vještina u tom smjeru. Zanimljiv je ovo poklon i s aspekta upravljanja ljudskim resursima – osim što ovo može biti dobar poklon za zaposlenike, činjenica stoji da mnoge tvrtke nisu spremne za novu generaciju zaposlenika, koji uživaju u istraživanju novih znanja i razvoju novih vještina.

Kako kažu organizatori, ovakvim edukacijama s jedne strane i motivirati ljude da nauče nešto novo, a s druge, želi se naučiti i korporacije kako razgovarati s novim generacijama zaposlenika, odnosno omogućiti im da se prilagode njihovim željama i potrebama.

hub385-academy

Radionice koje se poklone u prosincu, mogu se iskoristiti u siječnju i veljači iduće godine, a trenutno su u ponudi Google Analytics Masterclass, Masterclass Arduino Osnove – napravi svoj alarm ili termostat, UX Bootcamp: Korisničko iskustvo, Intro to JavaScript Bootcamp te Masterclass: Intro to Python, dok su u planu i radionice izrade iOS i Android aplikacija, strojno učenje, 3D modeliranje i printanje…

Ponuda je tu, a ako niste sigurni kome pokloniti radionicu, uvijek možete sebi. Smatrajte to investicijom za novu godinu. 🙂

Više informacija o edukacijama pronađite na službenoj stranici, a za božićnu ponudu javite se na academy@hub385.com.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.

Startupi i poslovanje

Fil Rouge Capital ulaže 9.225.000 kuna u akceleraciju 24 startupa u Hrvatskoj

Fil Rouge Capital odabrao je svoju prvu generaciju startupa za akceleraciju. Svaki od 24 odabrana tima osigurali su seed investiciju od 50 tisuća eura što ovu rundu čini najbrojnijom investicijom u startupe u Hrvatskoj.

Što ste propustili

Internet marketing

Sedmi SoMo Borac s 27 velikih i malih pobjednika

Sa 7. SoMo Borcem zaključen je 12. Weekend Media Festival, a nagrade za najbolje digitalne projekte i kampanje otišle su na razne strane regije.

Internet marketing

Brend Hrvatske kao turističke destinacije nije posao (samo) za državu

Evolucija turizma koja prati razvoj tehnologije donosi niz prilika za rast, no kompleksnost koju donosi digital zahtijeva uključenje komunikacijskih i marketinških stručnjaka u sam strateški proces. Kako ih uključiti saznali smo od turističkog maga, Eulogia Bordasa.

Startupi i poslovanje

Poznati su finalisti šestog izdanja programa Moj Zaba Start

Trideset finalsita šeste godine natječaja Moj Zaba Start poznato je javnosti, a neki od njih će podijeliti gotovo milijun kuna financijskih potpora u tri područja.

Tehnologija

Manje kupujemo aute, ali više romobile. Rješenje? Mercedes električni romobil!

Mercedes je potiho ušao na tržište električnih romobila, a uskoro ćemo na njima možda vidjeti i lokalne "igrače" koji čim sjednu az stol u kafiću bacaju ključ Mercedesa na stol.

Internet marketing

Kovačević, Vrdoljak, Ackermann i Brkan na WMF-u otkrivaju zadnjih 10 godina digitalnog marketinga

Kako je izgledao digitalni sektor prije deset godina i kako se u njemu dan danas snalaze neki od najpoznatijih digitalaca saznat ćemo ove subote na Weekend Media Festivalu.

Startupi i poslovanje

Hubbig Dragane Lipovac kreće u nove pobjede s milijunskom investicijom i novom savjetnicom

Bili vi mali ili veliki uvoznik, naručivali iz Kine ili SAD-a, Hubbig vam može olakšati život, a da to ovom mladom startupu ide dobro potvrdila je i nedavna milijunska investicija koju je orkestrirala Monika Mikac, bivša operativna direktorica u Rimac Automobilima.