Zašto će vaši klijenti, partneri i kolege doći na OMGcommerce
OMGcommerce 2016.

Zašto će vaši klijenti, partneri i kolege doći na OMGcommerce 2016, a vi…

Prošle je godine na ovoj konferenciji s preko 350 vrhunskih sudionika najavljen Uberov dolazak koji je digitalizacijom uzdrmao hrvatsko taksističko tržište. PayPal se predstavio domaćim trgovcima. U 2016. OMGcommerce se održava od 1. do 3. lipnja u Zagrebu a vi, kao poduzetnici, marketingaši, trgovci, lideri i članovi domaće digitalne ekonomije, dolazite naći nove partnere, klijente te otkriti gdje ste - OMG - na tom digitalnom tržištu!

OMGcommerce 2016.

OMGcommerce smo u Netokraciji pokrenuli još (digitalno davne) 2013. kao konferenciju o digitalnoj trgovini, pri čemu su se na njoj u međuvremenu pojavile neke od najvećih domaćih internetskih trgovina poput Konzuma i Sancta Domenice (koja je povećala promet putem internetske trgovine na 3 milijuna kuna), stručne agencije poput Inchooa i Infinuma te partneri poput Kentica, Magenta i Tiska.

Nije loše – dapače, prošle godine smo zabilježili rekordan broj posjeta zahvaljujući nastupu Ubera i PayPala. Prošli OMGcommerce nam je zapravo pokazao da postoji potreba za proširenjem ove ‘platforme’. Da, mrzim tu riječ-koja-se-koristi-za-sve kao i vi, ali upravo nam to treba…

Prvi dan kao konferencija posvećen trendovima digitalne ekonomije

Zašto doći? Da znate što se događa! Nemojte biti poput taksističke industrije koja je uspavana dočekala Uber, nego znajte što se događa na tržištu, posebno nakon što je Gemiusovo istraživanje pokazalo da se hrvatski kupci više ne boje plaćanja putem interneta i žele kupovati putem digitalnih platformi bilo vašeg brenda ili vaših klijenata..

Prošle godine smo doznali, osim da Uber dolazi na hrvatsko tržište, i:

[yikes-mailchimp form=”1″ submit=”Hoću popust za OMG 2016.”]

A 2016.?

Želite znati tko zapravo razvija Abrakadabru, koliko hrvatski turizam zaista koristi digitalne tehnologije i što će na vas utjecati u 2016.? Kako će se digitalna trgovina razvijati sljedećih nekoliko godina i kako će tzv. on demand ekonomija “pojesti” hrvatsko gospodarstvo?

OMG, pa naravno da želite, a prvi dan OMGcommercea bit će konferencija s 10 kvalitetnih panela i predavanja. I još samo za 299,00 kuna u što vam je, uz vrhunski program, uključen i vrhunski ručak. Nije loše, Netokracijo.

Drugi dan prave poslovne edukacije u digitalnoj trgovini, a ne gluposti!

Svi znamo neke od edukacija kakve se po regiji održavaju ovih dana, a vode ih oni koji zapravo nemaju veze s praksom; prodajući “maglu” naivnim, novim članovima digitalne ekonomije koji – nažalost – ne znaju za bolje.

Dosta.

Vidjevši interes za specijalizirane teme poput integracije CRM-a u trgovine, razvoja učinkovitih internetskih trgovina te kvalitetnog email marketinga, spinoffamo poseban dan za ozbiljno učenje.

Jer svi nemamo vremena čitati po internetu “gdje sve to ima”, nego želimo jasno, koncizno i s domaćim primjerima. OMGcommerce ‘Poslovne edukacije’ koje se održavaju 2. dana (2. lipnja) namijenjene su svima nama koji želimo u 2016. ostati u tijeku sa svime što trebamo znati u digitalnoj ekonomiji:

Ne želite zastarjeti, zar ne? Učite onda u 4 bloka Poslovnih edukacija koje pripremamo:

 • Trgovci: ‘Kako imati najbolju internetsku trgovinu u 2016.’ je nadogradnja uspješnih OMGcommerce predavanja koja će vam dati sve što morate znati o ecommerceu za sljedećih nekoliko godina. Primjer toga je predavanje Inchoovog ecommerce stručnjaka Vanje Bunjevca koji će nam otkriti kako učinkovito budžetirati za izradu internetske trgovine! You gotta spend money (regajući se na OMG) to make (and save) money!
 • Marketingaši: ’Digitalna prodaja za digitalni marketing’ namijenjena je Netokracijinoj ključnoj publici digitalnih marketingaša koji su napokon došli na svoje u 2016. kada klijenti KONAČNO žele prodavati putem interneta. Ali kako prodavati putem društvenih mreža? Kako koristiti analitiku za check-out? Ne brinite, digitalni marketing dobiva nadogradnju na OMGcommerceu!
 • ICT rješenja: ’Tehnološke platforme za digitalnu ekonomiju’ pozabavit će se tehnički zahtjevnom stranom digitalne ekonomije, otkrivajući praktičnu, poslovnu korist CRM, ERP i sustava za internetske trgovine. Dokaz toga je i prisutnost svjetski poznatog SAP-a kao jednog od naših ključnih partnera i pokrovitelja OMGcommercea!
 • Profesionalci u turizmu: ’Digitalni turizam’ Za Hrvatsku ključna grana gospodarstva i dalje ne koristi digitalni marketing u punom potencijalu pa i dalje postoje mnogi kolege koji ga moraju otkriti i uložiti u digitalna rješenja kako bi u sezoni 2016., ali i 2017. prestigli svoje ciljeve. Pošteno, zato nam se pridružuje ugledna konzultantska kuća Horwath HTL te Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske. Kako po istraživanju Boston Consulting Grupe 95 posto kupaca koristi digitalne kanale za organizaciju svojih putovanja, vrijeme je da potpuno digitaliziramo turizam, zar ne?

Cijena? Sitnica. Svim Poslovnim edukacijama ćete moći pristupiti za cijenu ispod tisuću kuna. Da, 999,00 kuna samo da mi možete kasnije tih 100 lipa baciti u facu, smijući se kako ste povoljno naučili sve što morate znati o digitalnoj ekonomiji.

Treći dan je ekskluziva: Ecommerce Executive Forum

Sastanci ‘na vrhu’ često su u najmanju ruku – i oprostite mi na ovom izrazu – bullshit. Izlika za događaje koji ne vode nikamo. Naš recept? Okupiti zaista najbolje ecommerce lidere i strpati ih u jednu sobu da raspravljaju o ključnim pitanjima domaće digitalne ekonomije.

Probat ćemo popraviti prosjek ovakvih događanja u suradnji sa SAP-om kao ključnim partnerom s na 40 osoba ograničenom Ecommerce Executive Forumu. Želite doći? Ne možete.

Ne, zaista. Rade se o invite-only događanju i kako biste prisustvovali morat ćete se prijaviti na waiting listu. Ne radimo slavonsku svadbu i nisu svi pozvani, već će naglasak biti da dođu oni koji zaista mogu poboljšati hrvatsku digitalnu ekonomiju tako da nam svima (na tržištu) bude bolje.

OMG, skrati – zašto da dođem?

Bez prenemaganja ćemo konkretno raspravljati o ključnim temama digitalne ekonomije čije smo svi dio. Doći će vaši (potencijalni ili sadašnji) kolege, partneri i klijente.

Svi trendovi u digitalnoj ekonomiji prvi dan te poslovne edukacije drugi dan čine OMGcommerce u 2016. konferencijom na koju kao digitalni marketingaš, trgovac, IT-jevac zainteresiran za digitalnu ekonomiju, predstavnik lokalne samouprave koji ne želi biti nedigitalizirana mazga, student koji želi prvi dobiti posao u digitalnoj ekonomiji i netokrat općenito – zaista trebate doći.

Za Netokracijin Ladies of New Business smo morali odbiti 30% zainteresiranih, jer ZAISTA nije bilo mjesta. Nemojte da vam kasnije moram objašnjavati da ‘čak’ u jednoj Hrvatskoj nema mjesta na konferenciji.

Imamo samo 500 upada za vaše potencijalne ili sadašnje kolege, partnere i klijente. Jedan upad na OMG je, nadam se, vaš. Vidimo se!

P.S. Želite povoljniji upad na OMGcommerce?

Nije problem. Samo ostavite email u donjoj formi kako bismo vam poslali kod za popust kojim dobivate 2 upada za cijenu jednog, zajedno s najnovijim informacijama o programu najveće regionalne konferencije o digitalnoj ekonomiji. Ne šalim se; imat ćete ekskluzivu prije Netokracije. OMG.

[yikes-mailchimp form=”1″ submit=”Hoću popust za OMG 2016.”]

Komentari

 1. Dejan

  Dejan

  28. 04. 2016. u 12:57 pm Odgovori

  Na toj konferenciji će 100 ecommerce trgovaca naučiti kako uspjeti na hrvatskom tržištu, a na tržištu ima mjesta samo za jednog ili max dva 🙂 No o tome na drugoj konferenciji

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Vodič

Kako uspješno raditi od kuće, biti produktivan i ne izgubiti živce?

Ukratko - teško. :) Nekad ćete se doista osjećati neuspješno, bit ćete neproduktivni i gubit ćete živce. Ali ima načina da polako doskočite izazovima, jedan po jedan.

Startupi i poslovanje

Hrvatske ekološke tenisice MIRET na Kickstarteru preko noći prešle cilj i skupile 20 tisuća dolara

Nakon nekoliko godina razvoja i usavršavanja, hrvatski brend ekoloških tenisica MIRET zadovoljan svojim inovacijama i certifikatima pokreće Kickstarter kampanju ne bi li što prije proširio dobar glas i osvojio srca ekološki osviještenih kupaca diljem svijeta. U razgovoru s osnivačima otkrivamo i kako...

Intervju

Poznati hrvatski rally vozač Juraj Šebalj i bez kacige nastavlja plijeniti pažnju publike

On je višestruki pobjednik rally utrka, a odnedavno ima i novu karijeru - influencersku. Iako je YouTuber bez vlastitog YouTube kanala, Jurja na različitim emisijama prati i po nekoliko desetaka tisuća ljudi.

Što ste propustili

Intervju

U iščekivanju drugog paketa mjera: Hoće li se freelancerima i malim poduzetnicima ponuditi slamka spasa?

Vladajući ne shvaćaju problematiku samozaposlenih, malih i mikro poduzetnika. Glasno im to poručuju njihovi predstavnici svakog dana od kada je Vlada predstavila prvi paket mjera za suzbijanje ogromnih posljedica koje za privatni sektor donosi pandemija virusa COVID-19.

Startupi i poslovanje

Poslovna inteligencija otkriva kako su kao prva hrvatska tvrtka ušli u Forrester Wave!

Uvrštavanje rješenja Poslovne inteligencije u Forresterov vodič itekako je značajan događaj za hrvatsku tvrtku s obzirom na to da je riječ o jednoj od najrespektabilnijih tvrtki za istraživanje tržišta, njihov Wave izvještaj smjernica je za odabir najboljih alata mnogim poduzećima diljem svijeta.

Startupi i poslovanje

Ništa od konferencije? Spas pojedinim organizatorima, ali i brendovima, mogu donijeti digitalni kanali!

Prvi na udaru preventivinih mjera radi ograničavanja širenja virusa COVID-19 bila su velika okupljanja i događaji. Neki su u potpunosti otkazani, drugi i dalje nastavljaju s planiranjem, samo s novim datumima, treći se sele privremeno online. Kako se prilagoditi ovoj situaciji, vratiti na noge i uz pomoć digitalnih kanala iz nje izvući najbolje?

Startupi i poslovanje

‘Remote’ radu unatoč, hrvatske tehnološke tvrtke i dalje će se nakon korone seliti u Zagreb zbog talenata i klijenata

'Remote' rad je super i očito hrvatskim tehnološkim i digitalnim tvrtkama to teško ne pada, ali kad sve ovo prođe - a proći će - zašto se te iste tvrtke i dalje žele seliti iz Osijeka, Splita, Rijeke ili drugih gradova u Zagreb? Kako se preseliti, a kako razvijati nove tehnološke centre otkrivamo u Netokracija Podcastu.

Web aplikacije

Stručnjaci širom svijeta predvođeni hrvatskima stvaraju najveću bazu simptoma COVID-19: STOPCorona!

Upisivanjem simptoma u web aplikaciju StopCorona zaraženi mogu pomoći nadležnima u praćenju virusa, ali i stvaranju vrijedne baze znanja koja će olakšati borbu protiv pandemije virusa COVID-19.

Internet marketing

Što će se događati s društvenim mrežama nakon koronavirusa?

Od trenutka kada su velike boginje stigle u zemlju do trenutka kada je vijest o tome izašla u medijima prošlo je osam dana.