Brave New World proglašen najboljim društveno korisnim događanjem

Brave New World proglašen najboljim društveno korisnim događanjem

Za odabir najboljih događanja ovogodišnjeg RSVP festivala prijavilo se njih čak 102. Među 8 najboljih događanja, našao se i Brave New World, u produkciji HUB385 i CityOS, koji je osvojio nagradu za najbolje neprofitno događanje.

Nagrade Attend se dodjeljuju najboljim događanjima u regiji.
Nagrade Attend se dodjeljuju najboljim događanjima u regiji.

Jučer je završilo 3. izdanje regionalnog festivala za organizatore događanja – RSVP. Konferencija koja je ugostila 32 strana i domaća predavača po prvi je puta završila godišnjom dodjelom nagrada Attend za najbolje organizirane evente.

Od 102 prijavljena projekta, izabrano je 8 najboljih prema pojedinim kategorijama, a među njima i pobjednik u počasnoj kategoriji. O nagradama je odlučivao žiri koji su činili Dan Walsh (PR stručnjak), Mary Kirillova (organizatorica događanja i osnivačica prvog web sitea za zapošljavanje event stručnjaka), James Morgan (suosnivač tvrtke SharedXP), Joe Buckhurst (Group Dynamics) i Snežana Subotić (organizatorica događanja i osnivačica  agencije Prototip Events). Njima se ove godine pridružio Ivan Lijović kao predstavnik organizatora.

Pobjednici u kategorijama za najbolje interno, sportsko, glazbeno, kulturno, neprofitno i online događanje, te najbolju konferenciju i događanje predstavljanja proizvoda ili usluge su:

  • FM World 12th Anniversary, makedonska tvrtka Duna DOO (za najbolje B2B/B2C/interno događanje)
  • John Jameson Secret Event, Komunikacijski laboratorij (za najbolje događanje predstavljanja proizvoda ili usluge)
  • 10. COMBIS konferencija (za najbolji kongres/konferenciju/sajam)
  • Final 4 SEHA – Gazprom liga (za najbolje sportsko događanje)
  • Fresh Island, hrvatska tvrtka A4 (za najbolje glazbeno događanje)
  • Visualia festival, Udruga Sonitus (za najbolje kulturno događanje)
  • Brave New World, HUB385 i CityOS (za najbolji neprofitno/društveno korisno događanje)
  • Fashion.hr Viber kampanja, FHR – RED agencija (za najbolji online event)

Počasnu nagradu za najbolji RSVP event 2017 osvojio je Visualia Festival iz Pule, a njihovi će se predstavnici iduće godine naći u žiriju nagrade Attend.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

MVT Solutions iz Pisarovine osigurao 100.000 od 300.000 eura vrijedne runde investicije za brži i jeftiniji razvoj IoT-ja

Ovaj domaći startup u tri je godine, bez ikakve vanjske investicije, razvio IoTaaP, alat koji može uvelike olakšati razvoj IoT proizvoda različitim klijentima. Osim hardvera, njihov poslovni model se skalira kroz softver i cloud, a koliko uspješno su se rješenjem i radom potvrdili do sada, najbolje govori i vijest o prvoj investicijskoj rundi predvođenoj domaćim investitorom.

Video

Što se dogodi kada ekstremnom trolu oduzmete megafon, odnosno društvene mreže?

Počne skapavati od gladi, sudeći prema uvijek dramatičnom istaknutom pripadniku 'alt right' pokreta, Milu Yiannopoulosu iliti Neru iliti Milu Andreasu Wagneru iliti Milu Hanrahanu, što je zapravo njegovo pravo ime.

Internet marketing

Hrvatski brendovi boje se zauzeti stav u marketingu (i upravo time gube!)

U najnovijoj epizodi Netokracija podcasta bavimo se brendovima koji se ne boje zauzeti stav. Takvih je u hrvatskoj vrlo malo, rijetki se odluče na taj rizik, a ne shvaćaju da je zapravo upravo to najriskantniji potez.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Dragi svi, budite podrška koju želite i sebi; drage žene, nemojte prihvatiti ništa manje

Ladies of New Business Tech edition okupio je domaće i strane IT rukovoditelje, stručnjake i organizatore IT konferencija kako bi raspravili što kao kolege, šefovi i organizatori možemo učiniti kako bi pomogli IT-jevkama da napreduju u industriji te da se osjećaju kao njezin važan dio.

Kultura 2.0

Gen Ashley i Christina Richter na 8. #LadiesZG: bez uzora i edukacije nema jednakosti u tehnološkoj industriji

Kako bismo privukli više žena u tehnologiju trebamo podržati i trenutne žene u industriji koje će svojim primjerom pokazati da ovaj sektor nije "muški svijet".

Startupi i poslovanje

Hrvatski SysKit: Za 90% funkcionalnosti inspirirali su ih njihovi korisnici, među kojima je i američka vlada

Hrvatska softverska tvrtka SysKit već 10 godina pomaže sistemašima i administratorima u više od 3000 tvrtki diljem svijeta. Njezin suosnivač Frane Borozan otkrio mi je strategiju koja im je omogućila kompetitivnost na svjetskoj razini i približila ih ostvarenju želje da postanu jedan od najvećih proizvođača softvera u Hrvatskoj.

Startupi i poslovanje

Indienogo – kako će izuzimanje Hrvatske s ove platforme utjecati na domaće projekte?

Indiegogo više nije službeno podržan u Hrvatskoj, što znači da ne možete više na njega postavljati kampanje ako ste tvrtka registrirana u Lijepoj našoj. Istražili smo kako je do toga došlo, a i kako će to utjecati na domaće projekte koji platformu aktivno koriste.

Najava

Ulazite li u digitalnu industriju, krenite s razvojem digitalnih proizvoda

Nekada smo u digitalnoj industriji radili isključivo na tuđim projektima, jer nismo mogli birati. Danas možete razvijati vlastite digitalne proizvode i raditi na svim njihovim aspektima. Počnite s besplatnom radionicom Netokracije i Raiffeisen banke o tome kako krenuti u 'product'!

Startupi i poslovanje

Realno stanje startupa iliti kako mi je u dva tjedna američka tech scena skinula ružičaste naočale osnivača

Što vas može naučiti samo nekoliko dana u Seattleu, jednom od najpoznatijih startup i tech gradova na svijetu? Možda kako ste na svoje poslovanje do sada gledali malo previše "romantično".