Brave New World proglašen najboljim društveno korisnim događanjem

Brave New World proglašen najboljim društveno korisnim događanjem

Za odabir najboljih događanja ovogodišnjeg RSVP festivala prijavilo se njih čak 102. Među 8 najboljih događanja, našao se i Brave New World, u produkciji HUB385 i CityOS, koji je osvojio nagradu za najbolje neprofitno događanje.

Nagrade Attend se dodjeljuju najboljim događanjima u regiji.
Nagrade Attend se dodjeljuju najboljim događanjima u regiji.

Jučer je završilo 3. izdanje regionalnog festivala za organizatore događanja – RSVP. Konferencija koja je ugostila 32 strana i domaća predavača po prvi je puta završila godišnjom dodjelom nagrada Attend za najbolje organizirane evente.

Od 102 prijavljena projekta, izabrano je 8 najboljih prema pojedinim kategorijama, a među njima i pobjednik u počasnoj kategoriji. O nagradama je odlučivao žiri koji su činili Dan Walsh (PR stručnjak), Mary Kirillova (organizatorica događanja i osnivačica prvog web sitea za zapošljavanje event stručnjaka), James Morgan (suosnivač tvrtke SharedXP), Joe Buckhurst (Group Dynamics) i Snežana Subotić (organizatorica događanja i osnivačica  agencije Prototip Events). Njima se ove godine pridružio Ivan Lijović kao predstavnik organizatora.

Pobjednici u kategorijama za najbolje interno, sportsko, glazbeno, kulturno, neprofitno i online događanje, te najbolju konferenciju i događanje predstavljanja proizvoda ili usluge su:

  • FM World 12th Anniversary, makedonska tvrtka Duna DOO (za najbolje B2B/B2C/interno događanje)
  • John Jameson Secret Event, Komunikacijski laboratorij (za najbolje događanje predstavljanja proizvoda ili usluge)
  • 10. COMBIS konferencija (za najbolji kongres/konferenciju/sajam)
  • Final 4 SEHA – Gazprom liga (za najbolje sportsko događanje)
  • Fresh Island, hrvatska tvrtka A4 (za najbolje glazbeno događanje)
  • Visualia festival, Udruga Sonitus (za najbolje kulturno događanje)
  • Brave New World, HUB385 i CityOS (za najbolji neprofitno/društveno korisno događanje)
  • Fashion.hr Viber kampanja, FHR – RED agencija (za najbolji online event)

Počasnu nagradu za najbolji RSVP event 2017 osvojio je Visualia Festival iz Pule, a njihovi će se predstavnici iduće godine naći u žiriju nagrade Attend.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Nasmijali smo se ‘Otvorenom’, a unutar IT zajednice se hejtamo, ne podržavamo – i ne poznajemo?

Jučerašnje Otvoreno dokaz je da ni javnost ni država i dalje ne razumiju IT. Može li tehnološka zajednica konačno pokazati razumijevanje sama prema sebi?

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Što ste propustili

Mobilno

Testirali smo Sony Xperiju 1 II, mobitel za fotografe i snimatelje koji nemaju fotoaparat i kameru

Protekla dva tjedna testirao sam Sony mobitel. Ne, nisam se vratio u 2016., ali razumijem ako za brend Xperia niste čuli mjesecima ili godinama.

Društvene mreže

Facebook Dating stigao u Hrvatsku! Što će vaši Facebook prijatelji (i simpatije) moći vidjeti i napraviti?

Facebook Dating je od danas dostupan i na području Europe kako bi pomogao korisnicima u traženju partnera. Potrudili su se da iskustvo bude što je više moguće privatno... no koliko tajne simpatije na Facebooku zbilja mogu biti tajna?

Društvene mreže

Što sam naučio nakon 931.000 pregleda, 15.000 reakcija i 365 uzastopnih dana objavljivanja na LinkedInu?

Sve je krenulo ljeta 2019. kada sam si postavio izazov. Danas 400+ dana nakon s isto toliko mojih objava na LinkedInu naučio sam mnogo, a dio tog iskustva imam priliku u ovoj analizi podijeliti i s vama.

Kolumna

Kako postati podatkovni inženjer? Od PMF-a do industrije – ovo je moj karijerni put

Put do podatkovnog inženjera zahtijeva mnogo truda, vremena i konkretna znanja. Ali i sam sam prvo učio da bih kasnije druge podučavao. Što se na tržištu traži i što vas može zateći na putu?

Startupi i poslovanje

Izdavačka kuća Devolver Digital preuzela Croteam, veterane hrvatske gaming scene

Najdugovječniji i najpoznatiji hrvatski gaming studio Croteam preuzima Devolver Digital, izdavač video igara koji ih je vjerno pratio kroz sva re-izdanja njihove uspješnice Serious Sama, ali i novih nastavaka koji su osvajali igrače diljem svijeta.

Intervju

Flutter nije “no-code” rješenje ni čarobni štapić, ali je odličan za brz razvoj mobilnih aplikacija

Ako niste developer, možda niste ni čuli za Flutter - a ako jeste, vjerojatno imate snažno mišljenje o njemu. U čemu je tu stvar?