mCloud: Predstavljen napredan servis za hosting u oblacima - specijalan popust za netokrate!

mCloud: Predstavljen napredan servis za hosting u oblacima – specijalan popust za netokrate!

Na pres konferenciji koja je danas održana u Medija Centru, predstavljen je novi hosting servis - mCloud koji je istovremeno i prvi cloud hosting servis u Srbiji. Reč je o najmodernijoj i najnaprednijoj cloud hosting platform koja se oslanja na hardverske, softverske i mrežne resurse najvišeg kvaliteta, a ceo projekat pokrenut je od strane Mainstream hosting kompanije.

mcloud_1naslovna

Na pres konferenciji koja je danas održana u Medija Centru, predstavljen je novi hosting servis – mCloud koji je istovremeno i prvi cloud hosting servis u Srbiji. Reč je o najmodernijoj i najnaprednijoj cloud hosting platformi koja se oslanja na hardverske, softverske i mrežne resurse najvišeg kvaliteta, a ceo projekat pokrenut je od strane Mainstream hosting kompanije.

Cloud hosting na potpuno drugačiji način obezbeđuje vrhunske performanse. Svaki sajt suštinski funkcioniše kao da se hostuje na samostalnom serveru kojem su dodeljeni tačno odabrani resursi u hardverskom, softverskom i mrežnom smislu. Tako postavljen server nije fizički zaseban kompjuter, već zapravo predstavlja potpuno izolovani virtualni kompjuter koji egzistira na moćnom velikom serveru.

Uz vrhunske stručnjake, mCloud je zasnovan na potpuno superiornom hardveru i softveru. Svi serveri potpisani su od strane kompanije Fujitsu, a čuvanje podataka vrši se na NetApp storage jedinicima koje između ostalog koriste i najpoznatije kompanije poput Applea i Facebooka. Softversko rešenje za Cloud obezbeđuje renomirana i veoma napredna OnApp platforma, a mrežno okruženje je bazirano na najmodernijoj Cisco opremi.

mcloud
Foto: Medija Centar

Cloud servis mCloud funkcioniše potpuno automatski. Korisnik preko web stranice može u bilo kom trenutku da kreira server – virtuelnu mašinu po želji, sa odlukom kakve performanse i mrežne resurse server treba da poseduje. Takođe, na virtuelni server moguće je izvršiti automatsku one-click instalaciju najpopularnijih web skripti poput servisa WordPress, Joomla, Magento i drugi.

U svakom trneutku možete povećati resurse koji su dostupni vašim servisima. Kada nastupni kriza, moguće je i smanjiti resurse.

Pokretanje ovakvog servisa od velikog je značaja za razvoj IT sektora u Srbiji. Veliki broj malih i srednjih firmi oslanja se na servise kao što su web i e-mail, do nešto naprednijih kao što su e-commerce. Da bi ovakvi servisi funkcionisali neophodno je pouzdano i kvalitetno rešenje, koje se lako može adaptirati u novonastaloj situaciji i to po prihvatljivoj ceni.

Specijalan popust za Netokrate!

U saradnji sa kompanijom Mainstream, Netokracija je uspela da obezbedi specijalan doživotni popust u iznos od 20% na hostovanje. Unosom promo koda NETOKRACIJA, prvih 5 čitalaca koji se odluče na mCloud hosting, uživaće u kvalitetnom servisu po znatno nižoj ceni!

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Video

Svi su gubitnici u bitci za i protiv paušalnih obrta: Tvrtke, radnici – i sami “paušalci”

Zato što se IT scena razjedinila oko teme paušalnih obrta, zato će svi iz nje izaći i poraženi. No, koja je perspektiva svih uključenih strana? Ivan i ja smo provjerili u drugoj epizodi Netokracija Podcasta.

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Tehnologija

Cenosco: Nizozemska tvrtka koja iz Pule i Zagreba putem softvera, VR-a i AR-a sprječava eksplozije na naftnim platformama

Aplikacije koje kontroliraju rad naftnih platformi i postrojenja za preradu derivata direktno su zaslužne za sigurniji i čišći svijet, a jedna od najboljih stvara se velikim dijelom u Hrvatskoj.

Što ste propustili

Izvještaj

Kako se gradi konzultantska karijera otkrili smo uz prvi Tech Consultant Meetup u Zagrebu

Što ljudi misle da konzultanti rade, a što im je zapravo posao? Zagrebački meetup tražio je odgovor upravo na pitanje kako postati tech konzultant i što očekivati ako se odlučite za konzultantsku karijeru, a dobre primjere čuli smo kroz razgovore i predavanja mStartovih stručnjaka.

Najava

EBZG otvara David Bizer koji je vodio Googleovu strategiju regrutiranja na društvenim mrežama

Kako iskoristiti blog, društvene mreže, nativno oglašavanje, ali i direktora svoje tvrtke za 'employer branding'? Otkrijte na regionalnoj konferenciji Employer Branding Zagreb koju će 15. 11. otvoriti David Bizer, osoba koja je postavila strategiju regrutiranja putem društvenih mreža za Google!

Vodič

Što je esport i zašto bi vas za njega trebalo biti briga?

Čuli ste za esport, ali samo u prolazu? Ne brinite, na jednom mjestu donosimo sve važne informacije o ovom globalnim fenomenu koji danas prati više od 400 milijuna ljudi.

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Internet marketing

Prvi Euro Effie za hrvatsku agenciju! Imago Ogilvy nagrađen za kampanju Boranka

Sinoć su u Bruxellesu dodijeljene najprestižnije europske nagrade za marketinšku učinkovitost – Euro Effie. Zlatna Effie nagrada po prvi put pristiže i u Hrvatsku, zahvaljujući reklamnoj agenciji Imago i kampanji Boranka, osmišljenoj za Savez izviđača Hrvatske.

Kultura 2.0

Formalno obrazovanje, neformalni klub: Čemu kultni KSET već 43 godine uči svoje članove?

Što znači sudjelovati u nečem većem od nas samih? KSET je klub koji je u odajama bivše kotlovnice okupio desetke generacija, dajući im prostor da šire svoje vidike kroz nova poznanstva, hobije i aktivnosti. Ususret Tech Consultant meetupu u KSET-u otkrivamo što studentima to iskustvo zapravo donosi u profesionalnom smislu.