Kinomat za iPhone i Android predivnim vam sučeljem olakšava rezervaciju kino karata

Kinomat za iPhone i Android predivnim vam sučeljem olakšava rezervaciju kino karata

Kinomat je nova, besplatna mobilna aplikacija za Android i iPhone kojom možete u tren oka vidjeti koje filmove možete gledati u kinima širom Hrvatske, pri čemu su zasad podržana Cinestarova kina u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Šibeniku i Zadru. Kinomat se ističe jednostavnim, a izuzetno ugodnim sučeljem koje vam prilično olakšava ne samo uvid u trenutno prisutne filmove, već i rezervaciju karata za božićni film koji oboje želite vidjeti.

Kinomat, čemu li bi mogao služiti?

Kinomat je nova, besplatna mobilna aplikacija za Android i iPhone kojom možete u tren oka vidjeti koje filmove možete gledati u kinima širom Hrvatske, pri čemu su zasad podržana Cinestarova kina u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu, Šibeniku i Zadru. Kinomat se ističe jednostavnim, a izuzetno ugodnim sučeljem koje vam prilično olakšava ne samo uvid u trenutno prisutne filmove, već i rezervaciju karata za božićni film koji oboje želite vidjeti.

Ažurirano: CineStar tvrdi kako je Virtualni Atelier neovlašteno koristio njihove podatke stoga ne preporučujemo da trenutno skidate aplikaciju dok se situacija između ove dvije tvrtke ne razbistri!

Netokracijin adventski kalendarčić za netokrate i netokratkinje omogućio je HTC Hrvatska. Ukoliko se i dalje niste odlučili koji tehnološki poklon kupiti bližnjemu za blagdane, razmislite o HTC-ovim vrhunskim Android uređajima! Zanima vas mobitel? Sensation-alno! Tablet? Flyerom poletite uz Djeda Mraza!

Kinomat zagrebačkog Virtualnog Ateliera sastoji se od tri područja odnosno “ekrana”. Damir Bandalo iz Virtualnog Ateliera za Netokraciju otkriva zašto su razvili aplikaciju za koju im je uz druge projekte trebalo oko 2 mjeseca:

Nakon što smo, kao ljubitelji filma i tehnologije, primjetili da u Hrvatskoj ne postoji brz i jednostavan način za pregled kino predstava i rezervaciju karata, odlučili smo se na izradu mobilne aplikacije koja će olakšati odlazak u kino. Želja nam je bila da aplikacija bude u širokoj upotrebi pa smo je odlučili korisnicima ponuditi besplatno, a posebno smo obraćali pažnju na jednostavnost i intuitivnost prilikom korištenja.

Na naslovnici ćete odmah vidjeti pregled filmova u odabranim kinima s kratkim opisom, najavom i popisom glumaca. Unutar postavki možete odabrati jedno ili više kina što je korisno filmoljupcima s više kina u njihovim gradovima poput Zagreba, a s obzirom da u Virtualnom Atelieru namjeravaju podržavati i druga kina – logičan je odabir za buduće verzije.

Kad odaberete film, moći ćete odabrati kino te vrijeme koje vam odgovara u vrlo simpatičnom slideru što je s obzirom na nedovršenost mnogih domaćih aplikacija trag svježeg zraka u obliku zgodnog elementa sučelja. Ukoliko još niste, Kinomat će vas tada pitati za pristupne podatke Cinestarovom sustavu unutar kojega možete rezervirati svoje karte.

Kinomat možete besplatno preuzeti s Android Marketa za svoj Android te iTunes App Storea za iPhone i iPod Touch.

Komentari

  1. Josip

    Josip

    14. 12. 2011. u 2:40 am Odgovori

    Sve 5 ali dto treba pritisnuti da bi se uslo u rezerviranje karte.. ?
    Nema tipke rezerviraj ili sl. a klik na satnicu filma,ili bilo gdje drugdje, ne otvara nista

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

I porečki restoran i TikTok influencerica su u krivu

Iako je javnost brzo osudila influencericu Doris Stanković, s obje strane se pokazalo nepoznavanje profesionalne komunikacije, a i influencer marketinga.

Tehnologija

“Tata, jesi li baš morao kupiti električni auto?”

Napravio sam grešku: kupio sam električni automobil. Svi članci o električnim vozilima (EV) koje sam čitao na Hacker Newsu i Redditu nisu me pripremili za desetak EV infrastrukturnih problema u Hrvatskoj i okolici. Anegdote u nastavku objašnjavaju lekcije koje sam naučio na teži način.

Startupi i poslovanje

Josipa Majić vraća se na hrvatsku startup scenu kao CEO fintecha Revuto

Pametni medvjedić, Teddy the Guardian, bio je jedan od omiljenih proizvoda ovdašnje startup scene. No, posljednjih nekoliko godina, njegova suosnivačica, Josipa Majić, odmaknula se od ovdašnje scene i medija. Sada se vraća, kao CEO i suosnivačica Revuta, fintech proizvoda za lakše upravljanje digitalnim pretplatama.

Što ste propustili

Najava

Po #prviput poduzetnici u turizmu moraju iskoristiti sve digitalne prilike u turizmu, evo i koje se nude

Nikada prije nije bilo tako bitno pripremiti se za lokalne goste i vjerne stalne goste iz inozemstva, kako za nadolazeću zimsku tako za ljetnu sezonu 2021. A da biste uspjeli morate spremno iskoristiti prilike koje se otvaraju: od novih kanala do natječaja poput Prviput.hr.

Startupi i poslovanje

Domaća industrija video igara o Nanobitu: “Akvizicija će biti slon u trgovini porculana”

Iako je skoro milijardu kuna vrijedna akvizicija Nanobita odjeknula cijelom Hrvatskom puno više tiče se same industrije video igara - što znači ulazak ovako velikog igrača na domaće tržište provjerili smo s osnivačima hrvatskih gaming tvrtki.

Startupi i poslovanje

Hoćete li ući u koaliciju protiv Applea uz vodeće tech tvrtke poput Basecampa, Spotifya i Epic Gamesa?

Sredinom osmog mjeseca upitali smo se: Može li tvorac najpopularnije igre današnjice razbiti duopol Apple i Google trgovina? Čini se da smo dobili odgovor.

Društvene mreže

Ode li Facebook iz EU, veliki biznisi i agencije će se prilagoditi, ali mali – teško

Facebook se ovih dana prijeti kako će povući svoje usluge s tržišta Europske unije. Iako je to malo vjerojatan scenarij, provjerili smo kako bi njegova realizacija izgledala za one koji svoje poslovanje oslanjaju na društvene mreže - male i velike biznise, ali i digitalne agencije.

Startupi i poslovanje

Lekcije 10 godina tehnološke scene su jasne: B2B i profitabilnost prvo, a investicija tek kasnije!

Silicijska dolina je hrvatsku tehnološku scenu učila da bez investicija neće nigdje stići. Deset godina kasnije; Infobip, Nanobit, Infinum i mnogi drugi dokaz su da postoji drugačiji način.

Ecommerce

Što sam ja, a što su OPG-ovci naučili o online prodaji u 6 mjeseci Facebook grupe Virtualni plac

Facebook grupa Virtualni zagrebački plac danas broji 58.000 članova, a prije šest mjeseci nije postojala, kao ni digitalno prisustvo mnogih OPG-ovaca. Što se događalo u međuvremenu?