iStudio je prvi Facebook Preferred Marketing Developer u Hrvatskoj – i regiji!

Prošli tjedan smo pisali o novoj verziji Facebookovoj developerskog programa, tzv. Facebook Preferred Marketing Developer programa, a ovaj tjedan smo službeno dobili prvu hrvatsku social media agenciju koja je dobila taj status: iStudio. Radi se o tek dvjestotinjak agencija koje zajedno s iStudijem imaju pristup Facebookovim resursima.

iStudio je Facebookov preferirani developer.

Prošli tjedan smo pisali o novoj verziji Facebookovoj developerskog programa, tzv. Facebook Preferred Marketing Developer programa, a ovaj tjedan smo službeno dobili prvu hrvatsku social media agenciju koja je dobila taj status: iStudio. Radi se o tek dvjestotinjak agencija koje zajedno s iStudijem imaju pristup Facebookovim resursima.

Ova vijest jedna je u nizu objava povodom iStudijevog predstavljanja u sklopu tzv. iEventa.

Ukoliko dosad niste istraživali Facebook Preferred Marketing Developer program, agencije koje ga čine moraju zadovoljiti stroge kriterije koje pokazuju da se kvalitetno služe Facebookovom platformom za razvoj aplikacija. IStudijev Tomislav Grubišić objašnjava kako je izgledao proces prijave na Facebookov program:

Facebook je periodički objavljivao razdoblja za apliciranje agencija u program. U aplikaciji je postojala duga forma koju se moralo ispuniti, a u kojoj je trebalo navesti konretne stvari koje su se implementirale kroz Facebook API-je, dodati primjere, linkati na te konkretne primjere kako bi oni mogli napraviti provjere, između ostalog i regularnosti kampanja, navesti tipove industrija u kojima se radi, vertikale kampanja i sl. Također je trebalo navesti sve podatke o firmi.

Nakon toga trebalo je još dodatno poslati cijeli portfolio odrađenih projektata, testne accounte i sve ostalo što bi nam moglo pomoći da argumentiramo razlog zašto bi trebali biti primljeni u program. Cijeli proces je trajao nekoliko mjeseci i zapravo je najteže bilo čekanje na odgovor. 🙂

Agencije primljene u program potom mogu sudjelovati na Facebookovim zatvorenim konferencijama te grupama u kojima s drugim agencijama imaju bolji pristup najvećoj društvenoj mreži na svijetu. Ida Pandur, odgovorna za iStudijeve vanjske komunikacije, zaključuje kako im pokazuje da su na pravom tragu:

Ovo nam pokazuje da ono što radimo je u svjetskom rangu i da se ne moramo bojati krenuti jače na svjetsko tržište, upravo suprotno. 🙂

Zagrebački iStudio će istovremeno dobiti priliku testirati Facebookove nove mogućnosti. Hoće li iskoristiti ovu prednost u razvoju Social Numbersa i svojih drugih projekata, tek ćemo vidjeti.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Vodič za e-Vozačku da ne čekaš (kao mi) u redu u MUP-u

Sustav e-Vozačka, za predaju zahtjeva za novu vozačku dozvolu putem interneta, radi pristojno, ali i pokazuje da korisničko iskustvo i komunikacija mogu i moraju biti bolji. U suprotnom - šalter!

Tehnologija

Apple je pokazao kako više nema ništa za pokazati – čeka li ga Nokijin scenarij?

Sjednite, djeco, da vam ispričam priču o vremenu prije mog vremena. Bijaše to godina 1998., četvrtaste kutije protetičkih boja vrtjele su Windowse 95 ili 98, bilo je to vrijeme disketa, telefonskih slušalica koje se dižu i dial-up interneta koji puca kada se to dogodi.

Internet marketing

Ella Dvornik i Charles Pearce pokreću platformu za europske influencere – Manijak

Porazgovarala sam s Ellom Dvornik i Charlesom Pearceom o njihovom zajedničkom projektu, platformi za influencere i brendove koji s njima žele surađivati - Manijak.

Što ste propustili

Internet marketing

Poznati su dobitnici najvećeg SoMo Borca do sada

Weekend Media Festival jučer je završio dodjelom SoMo nagrada za najbolje digitalne projekte i kampanje.

Nesortirano

Može li igranje igara od nas napraviti bolje kolege, partnere i prijatelje?

Developer, filmaš i umjetnik Onat Hekimoglu na Weekend Media Festivalu govorio je o temi o kojoj ne slušamo često - ozbiljnim igrama.

Mobilno

Zašto zaključavate kućna vrata, ako nećete zaštititi svoje podatke online?

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu od Alana Delića iz Diverta dobili smo pet savjeta o tome kako se zaštititi online.

Startupi i poslovanje

Poznati timovi koji će se na Idea Knockoutu natjecati za mjesto na CES-u

Sve je spremno za ovogodišnji Idea Knockout, a za put u Vegas borit će se 20 timova.

Startupi i poslovanje

Domaća aplikacija Beyond Seen Screen postala ExRey i stigla na Android uređaje

Nakon rebrandinga, Beyond Seen Screen postaje ExRey, a beta verzija aplikacije koja pretvara pasivno gledanje videa u aktivno dostupna je na Google Playu.

Intervju

Splitski Locastic otvoreno o povratku u esport nakon pauze (i naučenih lekcija)

Locastic je mrtav, živio Locastic? Splitska tvrtka iz drugog pokušaja nastoji postati regionalna sila u igri CS:GO.