Hrvatski Wall of Tweets prenosit će tvitove na 1. američkoj predsjedničkoj debati s Obamom i Romneyjem

Hrvatski Wall of Tweets prenosit će tvitove na 1. američkoj predsjedničkoj debati s Obamom i Romneyjem

Wall of Tweets, proizvod hrvatske user experience agencije UX Passion, bit će službeni “Twitterwall” odnosno platforma za prenošenje tvitova prve američke predsjedničke debate između trenutnog predsjednika Barracka Obame i republikanskog kandidata Mitta Romneya - za Netokraciju je ekluzivno potvrdio UX Passiov direktor i suosnivač Vibor Cipan.

Wall of Tweets će pokazati tvitove o onima koji će završiti u Bijeloj kući.

Wall of Tweets, proizvod hrvatske user experience agencije UX Passion, bit će službeni “Twitterwall” odnosno platforma za prenošenje tvitova prve američke predsjedničke debate između trenutnog predsjednika Barracka Obame i republikanskog kandidata Mitta Romneya – za Netokraciju je ekluzivno potvrdio UX Passiov direktor i suosnivač Vibor Cipan.

Debata će se održati na Sveučilištu u Coloradu, a ukoliko ne pratite američku politiku bitno je napomenuti kako je od tzv. “swing states” odnosno saveznih država SAD-a u kojima se ne zna koji kandidat će pobijediti. Predsjedničke debate bitan su dio američke političke kulture i itekako bitne za sljedeće izbore za američkog predsjednika.

Vibor Cipan, suosnivač UX Passiona i Wall of Tweetsa (Snimio Mario Poje)

Cipan je za Netokraciju izjavio svoje dojmove o ovoj, po njegovim riječima, vrlo pozitivnoj priči:

Nemalo sam se iznenadio iako smo već imali klijente visokog profila poput World Economic Foruma i središnje TV debate u Davosu, uvijek je lijepo doživjeti onaj doživljaj da si sa svojom ekipom napravio još jedan korak naprijed i podigao ljestvicu. Kad ti se javi ekipa ovakvog profila i kaze da žele “best social media wall solution in the world” i tebe povežu s time, malo je reći da budeš ponosan i ispunjen. Ovo je golemo hvala svima u ekipi koja je žrtvovala sate u suludo vrijeme da bi svim našim klijentima iz cijelog svijeta donijela komadić tog odličnog Wall of Tweets iskustva. Ne mogu biti sretniji i zahvaliniji cijeloj UX Passion ekipi, ovo je priznanje svima njima!

Ne radi se prvom međunarodnom uspjehu po svemu sudeći najboljeg rješenja za predstavljanje tvitova na konfernecijam i događanjima poput WebFesta u Budvi kojoj smo medijski partner, a na kojoj se također “vrti” Wall of Tweets. Dapače, rješenje su koristili i Toyota, World Economic Forum, a koristit će i GOAP u Zagrebu. Čestitke UX Passionu: izglead da ćemo barem putem tvitova biti zainteresirani za američku predsjedničku debatu!

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Čudo nije investicija, već Infobipov ‘bootstrapped’ rast i upornost već 14 godina

Infobip je osiguravanjem investicije od 200 milijuna dolara postao prvi hrvatski 'jednorog'. No pravo čudo je da su osnivači Silvio Kutić, Roberto Kutić i Izabel Jelenić do ovog trenutka dogurali bez ijedne vanjske investicije - i govori mnogo o hrvatskim tehnološkim poduzetnicima!

Startupi i poslovanje

Od Applea do Rimca: Tko je novi CTO Rimac Automobila, Chris Porritt

Automobilski svijet pomalo je iznenadila vijest o odlasku Chrisa Porritta iz Applea i dolaska - u hrvatske Rimac Automobile, ali tko je Chris uopće i zašto je njegov dolazak važan?

Mobilno

Moja Croatia: Da biste digitalizirali osiguranje ne trebate govoriti “jezikom osiguranja”

Ana Zovko, direktorica sektora za digitalni razvoj, otkriva što su morali osigurati unutar Croatia osiguranja kako bi razvili potpunu, a zaista jednostavnu za korištenje self-care aplikaciju.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Usprkos navikama korisnika, moraju li sve web stranice danas biti iste da bi bile uspješne?

Dođeš u webshop, želiš pronaći točno određen proizvod i automatski kreneš prema gornjem dijelu stranice da upišeš njegov naziv, ali tražilica, kvragu, nije tamo. Zvuči poznato? Danas, na sreću, vjerojatno više ne.

Startupi i poslovanje

Novi direktor IT-ja RBA: IT će prestati biti servis kada budete spremniji na rizike!

Višegodišnje iskustvo rada u IT odjelima financijskog sektora na različitim pozicijama donijelo je Ivanu Knezoviću bogatu perspektivu o digitalnim proizvodima i organizacijskoj kulturi usmjerenoj ka digitalizaciji, kako novi IT direktor RBA planira time upravljati?

Mobilno

Zašto aplikacije za praćenje COVID-19 ne uspijevaju? Najbolji primjer nalazi se i u našoj regiji

Od Sjeverne Makedonije i Mađarske, do Norveške, Velike Britanije i Irske vidimo različite aplikacije, različite implementacije i prakse korištenja. Koliko uspjeh aplikacije ovisi o angažiranosti ključnih aktera, koliko o dobroj volji korisnika, a koliko o nadležnim institucijama?

Vodič

Iz vlastitog iskustva: Kako dobiti novac od Europske unije za razvoj video igara

Europska unija kroz svoj potprogram Creative Europe - MEDIA, od 2013./2014. dodjeljuje bespovratna sredstva europskim game dev studijima za razvoj video igara. Evo kako izgleda proces prijave i na što trebate obratiti pozornost da biste dobili novac.

Kolumna

Na 16. rođendan Ruby on Railsa odgovaramo na pitanje: Je li mrtav, i u svijetu i u Hrvatskoj?

Početkom kolovoza slavimo 16 godina od prve pojave Ruby on Railsa, web development frameworka koji je “promijenio svijet”. S tom činjenicom volim početi ovu priču jer mislim da je ključna za odgovor na pitanje koje mi se često postavlja: Nije li Ruby on Rails mrtav?

Video

Kako dati otkaz? Pravni savjeti za radnike i poslodavce!

Neki od najpopularnijih tekstova na Netokraciji u posljednjih nekoliko mjeseci su – kako dati otkaz, kako zatvoriti paušalni obrt...