Hrvatski Wall of Tweets prenosit će tvitove na 1. američkoj predsjedničkoj debati s Obamom i Romneyjem

Hrvatski Wall of Tweets prenosit će tvitove na 1. američkoj predsjedničkoj debati s Obamom i Romneyjem

Wall of Tweets, proizvod hrvatske user experience agencije UX Passion, bit će službeni “Twitterwall” odnosno platforma za prenošenje tvitova prve američke predsjedničke debate između trenutnog predsjednika Barracka Obame i republikanskog kandidata Mitta Romneya - za Netokraciju je ekluzivno potvrdio UX Passiov direktor i suosnivač Vibor Cipan.

Wall of Tweets će pokazati tvitove o onima koji će završiti u Bijeloj kući.

Wall of Tweets, proizvod hrvatske user experience agencije UX Passion, bit će službeni “Twitterwall” odnosno platforma za prenošenje tvitova prve američke predsjedničke debate između trenutnog predsjednika Barracka Obame i republikanskog kandidata Mitta Romneya – za Netokraciju je ekluzivno potvrdio UX Passiov direktor i suosnivač Vibor Cipan.

Debata će se održati na Sveučilištu u Coloradu, a ukoliko ne pratite američku politiku bitno je napomenuti kako je od tzv. “swing states” odnosno saveznih država SAD-a u kojima se ne zna koji kandidat će pobijediti. Predsjedničke debate bitan su dio američke političke kulture i itekako bitne za sljedeće izbore za američkog predsjednika.

Vibor Cipan, suosnivač UX Passiona i Wall of Tweetsa (Snimio Mario Poje)

Cipan je za Netokraciju izjavio svoje dojmove o ovoj, po njegovim riječima, vrlo pozitivnoj priči:

Nemalo sam se iznenadio iako smo već imali klijente visokog profila poput World Economic Foruma i središnje TV debate u Davosu, uvijek je lijepo doživjeti onaj doživljaj da si sa svojom ekipom napravio još jedan korak naprijed i podigao ljestvicu. Kad ti se javi ekipa ovakvog profila i kaze da žele “best social media wall solution in the world” i tebe povežu s time, malo je reći da budeš ponosan i ispunjen. Ovo je golemo hvala svima u ekipi koja je žrtvovala sate u suludo vrijeme da bi svim našim klijentima iz cijelog svijeta donijela komadić tog odličnog Wall of Tweets iskustva. Ne mogu biti sretniji i zahvaliniji cijeloj UX Passion ekipi, ovo je priznanje svima njima!

Ne radi se prvom međunarodnom uspjehu po svemu sudeći najboljeg rješenja za predstavljanje tvitova na konfernecijam i događanjima poput WebFesta u Budvi kojoj smo medijski partner, a na kojoj se također “vrti” Wall of Tweets. Dapače, rješenje su koristili i Toyota, World Economic Forum, a koristit će i GOAP u Zagrebu. Čestitke UX Passionu: izglead da ćemo barem putem tvitova biti zainteresirani za američku predsjedničku debatu!

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Što ste propustili

Intervju

Na Dan programera, četiri žene otkrivaju kako je tekao njihov karijerni put kroz IT industriju

Na Dan programera, predstavljamo četiri žene koje se bave (ili su se bavile) programiranjem. Je li njihov obrazovni i karijerni put bio pravocrtan ili je vrludao po krivuljama, otkrivaju nam sugovornice iz tvrtki Agency04, Five, IN2 i Styria.AI.

Tehnologija

Kako uopće možemo biti sigurni da će autonomna vozila biti – sigurna?

Autonomna vozila kod mnogih i dalje izazivaju osjećaj nesigurnosti. No, ovaj tekst mogao bi pomoći da se rasvijetli proces iza razvoja i testiranja sigurnosno-kritičnih sustava u vozilima budućnosti.

Startupi i poslovanje

Gideonovi roboti dobili pametnu ruku: Samostalno se kreće, sve vidi i popravlja!

Tvrtka Gideon Brothers nastavlja s razvojem prototipova robota, a posljednja verzija ima i robotsku ruku koja prepoznaje svijet oko sebe.

Mobilno

Apple Arcade i Apple TV+ stižu uskoro i u Hrvatsku

Osim novih iPhone modela, jučer smo saznali i novosti o dvije pretplatničke usluge koje nas čekaju iz Applea.

Tehnologija

Stručnjaci Microblinka i Infinuma: Apple je i dalje inovativan!

Gdje Apple vodi, a gdje kaska? Saznali smo kako developeri gledaju na stanje Apple ekosustava.

Video

Što čini dobar digitalni kafić? U 4 epizode nalazimo odgovore.

Jedni žele zaraditi, drugi raditi - kako povezati interese ugostitelja i digitalnih nomada? Saznali smo u razgovoru s njima.