Opciju ćete moći pronaći odmah pored imena korisnika u streamu obavijesti, a možete ignorirati korisnike i putem krugova

Kako piše TheNextWeb, Google je jučer predstavio opciju ‘ignore‘ na svom Google+ servisu. Drugim riječima, od sad možete vidjeti sadržaje samo od određenih ljudi, bez da ostale u potpunosti blokirate, već ih samo ‘suptilno’ uklonite.
Opciju ‘ignore’ možete koristiti za korisnike za koje želite da i dalje vide vaš sadržaj, ali vi ne želite ni na koji drugi način s njima komunicirati putem Google+ mreže. Nakon što ‘ignorirate’ korisnika, neće u svom streamu vidjeti njihove postove, nećete dobivati obavijesti o njihovim aktivnostima, niti ćete vidjeti njihove krugove.
Opciju ćete moći pronaći odmah pored imena korisnika u streamu obavijesti, a možete ignorirati korisnike i putem krugova.