StartUp Drill #WOMENLED

U organizaciji Lean Startup Hrvatska, platforme Aurora.hr te Impact Huba Zagreb, održat će se Startup Drill fokusiran na poduzetnice. 

13. i 14., rujna, 2018. godine u prostorijama Impact Huba Zagreb, pod vodstvom mentora s višegodišnjim iskustvom u radu i mentoriranju startupa, buduće poduzetnice moći će testirati svoje poduzetničke ideje. Pojačanje mentorskom timu bit će Alexandra Terrana i Margarett Norris, obje s velikim iskustvom iz poduzetničkog ekosustava u SAD-u koje će podijeliti sa sudionicima.

Startup Drill je 24-satni je događaj intenzivnog testiranja i razvijanja poslovne ideje prema lean startup principima. Sudionici rade u timovima, uz podršku mentora te, osim učenja o osnovnim konceptima lean startup metodologije, prolaze kroz proces u kojem:

  • značajno napreduju u razvoju svoje ideje
  • smanjuju rizik poslovnog neuspjeha
  • razvijaju smislene i korisne poslovne veze
  • dobivaju priliku za nastavak podrške i nakon samog događaja.

Događaj je otvoren za sve! Ali ovaj put će žene biti u središtu – one će prezentirati svoje ideje i voditi timove.

Prvi Startup Drill Women Led okupio je 20-ak žena. Velika količina entuzijazma, zanimljivih ideja, suradnje, savjeta, iskustva izlaska na ulicu i razgovora s potencijalnim korisnicima doprinijela je odličnoj radnoj atmosferi kroz cijela 24 sata! Svi timovi prikazali su svoj napredak i sljedeće korake, dok je žiri odabrao najbolju ideju – Speak Up, fokusiran na podršku djeci s autizmom i njihovim roditeljima.

Pozivaju se svi zainteresirani sudionici, i muškarci i žene, koji su željni učenja, umrežavanja i testiranja svojih ideja, da se prijave na Startup Drill Zagreb Women Led!