12. PMI Forum

PMI Forum, vodeća regionalna konferencija na području projektnog menadžmenta, održat će se od 12. do 14. studenog u Zagrebu u Plaza event centru.

Dvanaesto izdanje PMI Foruma, pod nazivom Skok naprijed, agilno i kreativno, okupit će više od 500 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i drugih zemalja. PMI Forum tijekom tri dana kombinira nekoliko formata – konferencijski dan koji uključuje panel rasprave i predavanja te radionice namijenjene manjim grupama polaznika.

Od 12. do 14. studenog, sudionici će imati priliku čuti više od 20 stranih i domaćih stručnjaka. U programu ovogodišnjeg foruma je i pet radionica na kojima će sudionici od istaknutih, domaćih i stranih imena iz branše moći učiti konkretna i primjenjiva znanja i vještine.

Na forum ove godine stiže Peter Taylor, inspirativni svjetski predavač, PM strateg i autor nekoliko zanimljivih naslova koji se bave izazovima projektnog menadžmenta. Prvi dan konferencije Peter će održati radionicu pod imenom Working with Sponsors Effectively.

Za sudjelovanje na ovogodišnjem Forumu možete se registrirati ovdje. Prijavite li se do 1.9. ostvarujete pravo na early bird popust na kotizaciju od 10 posto, a studentski popust od 70 posto vrijedi za cijelo vrijeme prijava.

Osim bogatog programa, na konferenciji se svake godine dodjeljuje i nagradu za projekt godine. U obzir za ovogodišnju nagradu dolaze projekti zavšeni u 2017., rok za prijavu najboljih projekata je u tijeku, a sve detalje o uvijetima natječaja i prijavi nalaze se na linku.

Forum organizira udruga PMI Croatia koja okuplja tristotinjak projekt menadžera i ogranak je globalne organizacije Project Management Institute (PMI), vodeće svjetske strukovne organizacije iz područja projektnog menadžmenta s više od 470 000 članova.