Idea Knockout 2018

Jubilarni peti Idea Knockout održava se krajem rujna u HUB385, a na njemu će se svi zainteresirani startupi, tvrtke i ekipe koje imaju dobru tehnološku ideju natjecati za put na CES u Las Vegas.

Putovanje u Vegas i ove godine čeka pobjednike Idea Knockouta, natjecanja koje ulazi u svoju petu godinu i pruža svim zainteresiranim timovima koji misle da imaju ono što treba priliku da isto i pokažu stručnom žiriju.

Timovi koji se žele natjecati na Idea Knockoutu ne moraju biti startupi, a čak ne moraju biti ni tvrtke. Dovoljno je imati tehnološku ideju za koju imate razrađen plan razvoja i tim ljudi koji iza nje stoji i čestitamo – ispunjavate sve kriterije.

Idea Knockout i ove godine pobjednicima osigurava put, smještaj i štand na CES-u u Las Vegasu kako bi svoje ideje i proizvode mogli predstaviti investitorima, predstavnicima industrije i tehnološkim novinarima.

Ako ne pobjedite na Idea Knockoutu, svejedno vam ostaje šansa da svoje ideje predstavite posjetiteljima Bug Future Showa, ukoliko na Idea Knockoutu osvojite drugo ili treće mjesto.