Hack It Dayz 2018.

Hack It Dayz ove godine će kombinirati hackathon i jednodnevnu konferenciju, a tražit će se rješenje za budućnost video komunikacije.

Koncem studenog očekuje nas treće izdanje Hack It-a, a ove godine tražit će se rješenja koja mogu unaprijediti video komunikaciju. Osim hackathona, ove godine nas čeka i konferencija na kojoj će sudjelovati predstavnici nekih od najpoznatijih regionalnih tvrtki.

Iz Hrvatskog Telekoma pozivaju sve zainteresirane pojedince ili timove da se do 2. studenoga prijave za sudjelovanje na hackathonu i konferenciji, a jedini uvjet je da svi sudionici imaju napunjenih 16 godina. Osim čitavog dana za razvoj vaše ideje, na hackathonu svi prijavljeni timovi imaju mogućnost osvojiti glavnu nagradu: 30.000 kuna i dvodnevnu radionicu u hub:raum akceleratoru.

Po prvi puta se uz hackathon održava i konferencija za sve sudionike i goste, a na njoj će se govoriti o novim trendovima iz tehnologije. Luka Abrus iz agencije Five tako će govoriti o svom putu od startupa do međunarodne tvrtke, Erik Meijer iz Deutsche Telekoma definirat će uspješne poslovne modele na tržištu iz perspektive jednog od vodećih svjetskih telekoma, a o odnosma između tehnoloških tvrtki i investitora govorit će Vedran Blagus iz South Central Ventures.

Osim sudionika hackathona na konferenciji se očekuje oko 200 stručnjaka i mentora startup zajednice.