Employer Branding Zagreb

Netokracija u suradnji s Talent Lyftom i Algebrom organizira Employer Branding konferenciju čiji je cilj progovoriti o izazovima akvizicije digitalnih talenata u 2018. godini uz pomoć domaćih HR stručnjaka.

Konferencija će se održati u srijedu, 21. studenog, u prostorijama zagrebačkog AlgebraLABa od 17 do 20 sati.

Zbog nadolazećih promjena na tržištu u potpunosti se mijenja polje akvizicije talenata te employer branding postaje vruća tema u HR krugovima. Uz to, većina ljudske snage danas istražuju i uspoređuju poslodavce, čitaju o njihovim vrijednostima i prate ih na društvenim mrežama.

Employer branding uključuje proaktivan pristup zapošljavanju talenata u kojem poslodavci kontinuirano rade na svojem brendu kako bi se pozicionirali kao poželjan poslodavac na tržištu rada. No, mnogi od njih i dalje nisu svjesni prednosti employer brandinga, nije im prioritet ili jednostavno ne znaju od kuda krenuti.

Kako bi jednom zauvijek riješili dileme poput prilagodbe tržištu, preuzimanje inicijative ili kakve informacije pružiti potencijalnim zaposlenicima, konferencija Employer Branding Zagreb: Što poželjni poslodavci čine drugačije? dovodi HR predavače i paneliste iz nekih od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj kao što su Foreo, Nanobit, Algebra i Pevec koji će prenijeti najbolje prakse, iskustva i savjete za one koji žele početi s employer brandingom ili unaprijediti svoje sadašnje procese i strategije.

Sve informacije o konferenciji, kao i obrazac za prijavu, dostupni su na službenoj web stranici konferencije Employer Branding Zagreb.