DAMconf 2018.

DAMconf se vraća u Zagreb, a ove godine slušat ćemo o načnima na koje moderne tehnologije mogu unaprijediti rezultate vašeg brenda.

Što je sljedeće u razvoju tehnologije i kakav će to utjecaj imati na naše živote i marketing, pitaju se iz organizacije DAMconfa koji se održava u Zagrebu sredinom studenog.

Pametni telefoni alat su za kojim posežemo apsolutno svakoga dana, a tehnologije koje se u njima nalaze (i koje oni omogućavaju) mijenjaju živote svakoga dana. Brzina ovih promjena zaista je nevjerojatna, a kako opstaju samo oni koji se dovoljno dobro mogu prilagoditi ostaje nam vidjeti kako iz mora novih tehnoloških rješenja pronaći ono koje je dobro za naš i naš brend.

Na DAMconfu će se tako govoriti o utjecaju novih tehnologija, trendova i obrazaca ponašanja na marketing. Govorit će renomirani eksperti iz Europe i svijeta, ali i ponajbolji domaći stručnjaci. Posjetitelji će imati priliku slušati o digitalnoj transformaciji, angažiranju publike i agencijskim iskustvima, ali i saznati pokoji novi savjet o tome kako se povezati putem više kanala i razvijati svoj brend u digitalnom dobu.

Uz konferenciju – i radionice!

Novost ove godine su i DAMconf radionice na kojima će David Skerrett iz agencije Critical Mass govoriti o važnosti kreativnosti i znanosti u izgradnji boljih digitalnih iskustava, a nakon njega će vas Saša Tenodi učiti kako postati bolji prezenter i pospješiti svoj javni nastup.

Prijave za DAMconf radionice i konferenciju moguće su putem službenih stranica.