CrisCon

Razvojni centar i tehnološki park u Križevcima će 22. rujna 2018. godine biti središnje mjesto okupljanja informatičke zajednice i obrazovnih stručnjaka, na drugom izdanju cjelodnevne konferencije CrisCon pod sloganom "Spajamo znanje i tehnologiju".

S ciljem dijeljenja znanja i povezanosti informatičke i obrazovne zajednice u Hrvatskoj te promicanja Križevaca kao sredine koja potiče razmjenu znanja, izvrsnost te informacijske i komunikacijske tehnologije, u radu konferencije CrisCon će sudjelovati:

  • Lidija Kralj, prof., pomoćnica ministrice za strategiju i opće obrazovanje, Ministarstvo znanosti i obrazovanja
  • prof.dr.sc. Ivica Puljak, redoviti je profesor fizike na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) u Splitu
  • doc.dr.sc. Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra
  • Igor Pavleković, Account Technology Strategist, Microsoft Hrvatska,
  • Tomislav Čut, voditelj odjela sistem integracija, Končar – elektronika i informatika d.d.

Trideset i pet predavača, sve redom uglednih stručnjaka u područjima informatike i obrazovanja, profesionalaca i entuzijasta te učitelja i profesora, održat će predavanja u čak pet konferencijskih smjerova: Edukacijski smjer, Razvoj softvera, ITPro On-Premises, ITPro Cloud, PMI smjer.

Cijena kotizacije je 200 kuna, uz popust za studente 50%, a Edukacijski smjer je besplatan za sve učitelje i profesore te će se bodovati kao stručno usavršavanje uz obaveznu prijavu na web stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje.

Okupljanje sudionika predviđeno je od 8 sati, a službeno otvorenje u 9 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima. Radni dio konferencije održava se u Razvojnom centru i tehnološkom parku, u Srednjoj školi Ivan Seljanec te u Gradskoj knjižnici Franjo Marković u Križevcima. Sve lokacije su na međusobnoj udaljenosti 3-5 minuta hoda.