CARNet Users Conference

Dvadeseta CARNET-ova korisnička konferencija CUC 2018 održava se od 21. – 23. studenoga u Konvencijskom centru Šibenik.

CARNetova korisnička konferencija, ili CUC2018 i ove je godine mjesto okupljanja CARNET-ovih korisnika i suradnika, uključujući nastavnike u osnovnim i srednjim školama, profesore na fakultetima, CARNET-ove sistem inženjere i koordinatore, članove znanstveno-istraživačke zajednice, kao i informatičke stručnjake i gospodarstvenike iz područja informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT).

CUC2018 predstavlja platformu za razmjenu informacija, znanja i iskustava te razvoj suradnje osoba koje imaju doticaj s IKT-om, prvenstveno internetom, ali i povezanim naprednim oblicima korištenja, primarno u edukaciji, koristeći moderne pedagoške pristupe.

CUC 2018 održava se 21. – 23. studenoga u Konvencijskom centru Šibenik.

CUC20: Mreža ideja

CARNetova korisnička konferencija obuhvatit će nekoliko tema i podtema:

Kompetencije za novo doba, fokusirat će se na medijsku, znanstvenu i informatičku pismenost, ali i na usvajanje digitalnih vještina i treniranje kritičkog razmišljanja.

Učimo li za život? je tema koja će obuhvatiti različite sfere učenja – inkluzivnog, kreativnog, vršnjačkog, iskustvenog, inkluzivnog i sl.

Tema Inovacija će se uglavnom usmjeriti na područje primjene tehnologija i inovacija u obrazovanju, od umjetne inteligencije do interneta stvari.

Konferencija će jednako tako predstaviti i nova istraživanja u obrazovanju, ali će raspraviti i načine kako iskoristiti mogućnosti digitalizacije u obrazovnom sustavu.

Ususret konferenciji, napravili su intervju s Ozrenom Grabarićem, poznatim kazališnim i filmskim glumcem i nastavnikom na odsjeku glume Akademija dramske umjetnosti Sveučilište u Zagrebu i otkrili tko ga je od njegovih učitelja posebno inspirirao da postane glumac i osoba kakva danas jest.

Prijava i kotizacije

Online prijave na 20. CARNET-ovu korisničku konferenciju počinju 17. rujna i traju do 5. studenoga. Procijenjena ekonomska cijena kotizacije iznosi 3.000,00 kn po sudioniku, ali Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET uz pomoć sponzora konferencije svojim sudionicima omogućuje povoljniju kotizaciju.

Cijena kotizacije, za izvršene online prijave, iznosi 800,00 kn. Nakon 5. studenoga prijava će biti moguća samo na konferenciji po cijeni od 1.000,00 kn. Kotizacija uključuje program konferencije, konferencijske materijale i obroke za sva tri dana konferencije te društvena događanja. Iznos kotizacije ne uključuje troškove smještaja i prijevoza.

Jednodnevna kotizacija iznosi 400,00 kn, dok će na samoj konferenciji iznositi 500,00 kn. Cijena kotizacije uključuje program konferencije, konferencijske obroke za odabrani dan i konferencijske materijale. Iznos kotizacije ne uključuje troškove smještaja i prijevoza.

Autori konferencijskih radova ili radionica ostvaruju pravo na povlaštenu kotizaciju koja iznosi 50% od cijene pune kotizacije.

Prikaz iznosa kotizacija (po osobi) za razne kategorije polaznika možete pregledati na stranicama konferencije.