Brave New World 2018.

Najveći regionalni festival digitalnih tehnologija, Brave New World, održava se treću godinu u HUB385, a u tri dana okupit će mlade i nešto starije dizajnere, inovatore, programere i pripadnike startup zajednice.

Program će se ove godine sastojati od radionica za djecu i odrasle koja će se “presjeći” predavanjima i meetupima. U četvrtak, 18. 10., nas tako čeka Everything Blockchain, predavanje o kriptovalutama i blockchain tehnologijama, nakon kojeg nam u petak, 19. 10., slijedi razgovor pod nazivom Startup Veterans Experience s tri domaća osnivača startupa: Alanom Suminom, Markom Kovačem i Markom Mišulićem.

Osnivači će na panelu prenijeti svoja iskustva i saznanja iz startup svijeta kako bi i neke od polaznika možda inspirirali da krenu u startup vode. U petak se također održava i Think Tank Talk u kojem će Jan Šnajder, Sven Maričić i Boris Jokić govoriti o glavnim pojmovima u IT svijetu današnjice i kako se u moru istih snaći.

Subota, 20. 10., će u HUB385 ugostiti izbor za najboljeg robota Hrvatske, ali i cjelodnevni Zagreb Tech Show, sajam digitalnih tehnologija na kojem će se naći roboti, IT rješenja i drugi uređaji. Oni koji ne mogu bez doručka, isti mogu posvetiti primjeni umjetne inteligencije u poslovanju na Artificial intelligence breakfastu.

Osim ovih predavanja i panela, čeka nas i niz radionica koje će HUB ispuniti ova tri dana, od kojih su samo neke: prvi koraci u STEM, prva mobilna aplikacija, programiranje za djecu, intro to big data, uvod u elektroniku i digitalni marketing budućnosti.