ŽENE i POSAO

ŽENE i POSAO

Projekt ŽENA PODUZETNICA, koji se razvija pod pokroviteljstvom Grada Samobora, predstavit će se na 1. konferenciji o ženskom poduzetništvu

Projekt ŽENA PODUZETNICA je usmjeren na promicanje svijesti i dijaloga o pitanjima ravnopravnosti i položaju žena u smislu gospodarskog i društvenog razvoja. To će se postići kroz dvije temeljne aktivnosti koje organizatori pripremaju:

  • Promocijom 3D ispisa Žene poduzetnice
  • Organizacijom konferencije pod nazivom ŽENE&POSAO

Projekt se razvija pod okriljem inkubatora Malog Tehnopolisa Samobor koji se nalazi na odličnoj lokaciji kod ulaza u Samobor te okuplja zajednicu od 18 inovativnih poduzetnika, uglavnom početnika. Predloženi projekt zagovara kampanju koja je osmišljena kako bi se uspješne poduzetnice stavile u središte pozornosti, suzbile stereotipe i dale primjer i motivaciju drugim ženama.

Što sudionici mogu očekivati?

Program konferencije je usmjeren je na sljedeće teme:

  1. Korištenje 3D tehnologija u promociji ženskog poduzetništva
  2. Počeci poduzetništva žena u Samoboru
  3. Mogućnosti financiranja ženskog poduzetništva
  4. Primjeri uspješnih i motivirajućih poduzetničkih priča
  5. Izazovi i mogućnosti za podršku ženama u poslovanju

Program uključuje govornice iz različitih područja, uključujući nadležna tijela i institucije, udruge i ostale relevantne dionike iz svijeta poduzetništva. Kotizacija je besplatna, a događanje će se održati u konferencijskoj dvorani Malog Tehnopolisa u Samoboru.

Za pitanja i prijavu možete kontaktirati Renatu Razum na telefonski broj 091 3325 348 ili na email: renata@pcsamobor.hr