Young Lions Croatia

Young Lions Croatia

Nova generacija kreativaca uskoro će imati priliku konkurirati za titulu budućih zvijezda komunikacijske industriji.

Otvorene su prijave za natjecanje Young Lions Croatia, koje će se održati u Zagrebu 4. i 5. ožujka 2022. Najbolji tim će predstaviti Hrvatsku na online natjecanju Cannes Young Lions.

Domaćin natjecanja bit će Zagrebački inovacijski centar (ZICER), a nakon okupljanja i predstavljanja briefa svi spremni za posao naći će se u komunikacijskoj divljini, iz koje u timu od dvoje moraju izaći unutar 24 sata s kreativnim rješenjem za klijenta, pri čemu im pomoć u vidu kreativnih materijala nudi i kreativni partner natjecanja Shutterstock, koji natjecateljima otvara svoju bazu. Kreativci do 31 godine starosti na raspolaganju imaju pet natjecateljskih kategorija: Design, Digital, Media, Print i PR, te biraju područje u kojem najbolje mogu iskazati lavovsku snagu. 

Osim podizanja društvene svijesti, ovaj format pomaže natjecateljima u razvijanju kreativnih vještina, nošenju s vremenskim pritiskom, izgrađivanju komunikacijske sposobnosti i samostalnog donošenja odluka, a najbolji natjecateljski tim imat će priliku dokazati se na globalnoj sceni na online svjetskom natjecanju kreativnosti Cannes Young Lions, a potom i otputovati u Cannes na najveći festival kreativnosti.

Prijave su otvorene do 25. veljače 2022., a prijavnica i sve druge informacije dostupne su na službenoj stranici natjecanja.