Women’s Weekend

Women’s Weekend

Konferencija koja na jednom mjestu okuplja važna imena regionalne i svjetske scene s ciljem povezivanja i osnaživanja žena te kao podsjetnik da u svom užurbanom rasporedu nađemo vrijeme za sebe.

Zašto su žene nedovoljno zastupljene u tijelima odlučivanja u politici i biznisu? Koji su izazovi s kojima će se liderice suočiti u 2023. i kako ih prevladati? Zašto su žene i dalje nedovoljno zastupljene u medijima? Zašto je fenomen imposter sindroma najzastupljeniji među uspješnim ženama?  Zašto žene i dalje doživljavaju diskriminaciju na radnom mjestu, obitelji i društvenoj okolini? Mogu li žene imati sve – obitelj, karijeru i vrijeme za sebe i svoje užitke?

Cilj Women’s Weekend konferencije je povezati žene iz različitih industrija i društvenih sfera, osnažiti položaj žena i podsjetiti žene da u svom užurbanom rasporedu nađu vrijeme za sebe i opuste se.

Kroz brojna predavanja, panele, radionice i one-on-one razgovore posjetiteljice i posjetitelji će čuti inspirativne priče iz područja politike, businessa, lifestylea, IT-a, ljepote i zdravlja… Svoja iskustva o ulozi žena u tim područjima će podijeliti vodeće ‘opinion makerice’ i pokušati napokon razbiti mit da je žena ženi vuk.

Više informacija o samom događaju i prijavnicu možete pronaći na službenoj stranici događaja.