Weekend Media Festival 2019.

Weekend Media Festival 2019.

Ponajveći događaj regionalne industrije, Weekend Media Festival ulazi u svoju dvanaestu godinu postojanja, a ovogodišnje izdanje bit će inspirirano jednim od najvećih koncerata ikada – Woodstockom!

Woodstock je inspiracija ponajviše zbog svog ogromnog utjecaja na društvo 60-ih godina prošlog stoljeća, a iz organizacije WMF-a dodaju kako se i svijet medija i marketinga također mijenja vrlo brzo, stoga je povezivanje ove dvije priče bilo i logično, makar se isprva ne čini tako.

Direktor festivala Tomo Ricov dodao je:

S obzirom na danas aktualne društvene teme u Hrvatskoj, na 50. godišnjicu Woodstocka više nego ikad nam treba osnovna poruka festivala: Peace and Love. Zato Weekend Media Festival u svom 12. izdanju duh Woodstocka prenosi u novi milenij te Weekend postaje festival mira, ljubavi i komunikacija.

Weekend će tako ove godine biti poprište uvijek aktualnih rasprava i predavanja, ali u duhu mira i ljubavi. Također, i ove godine moći ćete se prijaviti na SoMo borca i BalCannes, a novost je Weekend paket koji omogućava rezervaciju smještaja i kotizaciju istovremeno. Svi koji se planiraju naći na Weekendu ove godine mogu već danas rezervirati svoje ulaznice putem Eventima.

Ovu najavu obnavljati ćemo s novim informacijama o WMF-u kada budu dostupne. 🙂