Kako podići produktivnost vaših zaspolenika? Webinar TalentLyfta daje odgovore

Kako podići produktivnost vaših zaspolenika? Webinar TalentLyfta daje odgovore

TalentLyft organizira webinar Moderne korporacije VS. IT startup: Koja je formula za podizanje produktivnosti vaših zaposlenika? s gostima iz Špica Grupe i Studen & CO Holding-a

Cilj webinara je raspraviti kako se baviti s izostancima radnika (apsentizam) i krećemo li se prema većoj fleksibilnosti ili strukturi u radu zaposlenika, a on će se održati 14. srpnja u 16:00 sati.

Society for Human Resource Management nedavno je proveo istraživanje prema kojem je 38% plaća zaposlenika isplaćeno za sate koji nikada nisu odrađeni. Vodili startup ili multinacionalnu kompaniju, isto pitanje se ponavlja: Kako voditi evidenciju rada zaposlenika i povećati njihovu produktivnost? Zbog toga webinar želi ponuditi odgovore na pitanja o produktivnosti zaposlenika i njihovom zadovoljstvu te predstaviti gledišta kompanija različitih veličina.

Gosti webinara su Dario Radošević, Team Lead u Špica Grupi s preko 300 zaposleni i Danka Damjanović, Human Resource Manager u Studen Grupi s oko 1500 zaposlenih diljem svijeta, a moderatorica će biti Nika Prpić iz TalentLyfta.

Glavna pitanja o kojima će se raspravljati:

  • Koje su značajke dobrog managementa zaposlenika?
  • Kako mjeriti produktivnost zaposlenika?
  • Građenje fleksibilne kulture ili time-monitoring zaposlenika?
  • Koji su izazovi i prednosti fleksibilnog vs. strukturiranog načina rada?
  • Što nas očekuje u budućnosti?

Više informacija o webinaru i prijavnicu možete pronaći na stranici TalentLyfta.