Web Summer Camp 2022.

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

Web Summer Camp 2022.

Web Summer Camp je konferencija koja na hrvatskoj obali okupi dvjestotinjak developera i web stručnjaka, a ove godine bilježi svoju jubilarnu desetu godinu te se ponovno održava u Šibeniku.

Netgen, domaća IT tvrtka, koja od 2012. godine organizira konferenciju Web Summer Camp, najavljuje deseto jubilarno izdanje konferencije u Amadria Park Šibenik resortu od 1.-2. rujna.

Web Summer Camp se proteklih nekoliko godina profilirala kao konferencija koja na hrvatskoj obali okupi dvjestotinjak developera i web stručnjaka, a ove godine bilježi svoju jubilarnu desetu godinu te se ponovno održava u Šibeniku.

Nakon cjelodnevnih radionica i predavanja koje drže vodeći stručnjaci iz raznih krajeva svijeta, polaznici dosadašnjih konferencija najčešće ističu da stječu iskustvo koje mogu odmah koristiti u svom poslu, a kao dodatnu korist navode i izravno umrežavanje te razmjenu iskustva s kolegama. 

Drago nam je što se ćemo se opet okupiti na hrvatskoj obali, a ove godine, za jubilarno deseto izdanje, pripremamo malo drugačiji program“, kaže Ivo Lukač Netgenov suosnivač i direktor, te dodaje – “Web Summer Camp će ove godine godine ponuditi i nešto noviji koncept. Uz cjelodnevne radionice koje su u programu predviđene za prvi dan, te koje naši polaznici već poznaju i očekuju, drugi dan je rezerviran za zanimljiva predavanja i prateće diskusije.

Radionice će u prvom danu biti održane u pet trackova: UX, Javascript, PHP, Symfony i Tech forum, u kojem će sudjelovati Valeria Adani, Flaminia del Conte, Gerard Sans, Derrick Rethans, Marco Pivetta, Andreas Hucks te Janus Boye. 

Konferencijski dio drugog dana bit će podijeljen u 2 tracka – Web i Developer, a najavljeni su Andy Clarke, Sam Dutton, Simon Jones, Harry Roberts, Ramona Schwering i Stephen K. Meya. Naravno, ova lista nije konačna i očekuju se dodatne potvrde govornika i predavača.

Također, od ove godine moguće je odabrati kupnju ulaznice bilo za čitav Web Summer Camp ili samo za njegov jedan dan – konferencijski dio koji se održava u petak, 2. rujna. 

Netgen omogućuje popust svim tvrtkama koje istovremeno kupe ulaznice za Web Summer Camp za barem troje svojih zaposlenika.

Za više informacija javite se na websummercamp@netgen.io.

Subota ili posljednji dan, 3. rujna, obično je rezerviran za izlet za sve polaznike, odnosno druženje i vožnju brodom šibenskim arhipelagom. Ovisno o vremenskim uvjetima za koje se nadamo da će biti povoljni, plovidba neće izostati niti ove godine 🙂

Sve dodatne informacije o konferenciji dostupne su na https://2022.websummercamp.com/