UX Meetup #26

UX Meetup #26

Prvo ovogodišnje dizajn druženje otvara se gostovanjem u tvrtki Undabot. Susret će obilježiti pregled rezultata istraživanja “Budućnost dizajna”. Kroz anonimnu anketu, organizatori IxDA prikupili su zanimljive uvide u trendove plaća na tržištu, u očekivanja i potrebna znanja za uspješno bavljenje dizajnom digitalnih proizvoda.

Nakon toga, okupljeni će moći saznati kako autodidaktična promjena karijere izgleda u stvarnosti. Više o tome reći će nam Antonija Butković, UX/UI dizajnerica koja će prikazati vlastito iskustvo kroz savjete i procese kroz koje je prošla te ukazati na što obratiti posebnu pažnju.

Uz Srđana Laterza otkrit će se pak temu konverzacijskog dizajna i UX copywritinga. Srđan će kroz primjere prikazati kako pristupati kreiranju sadržaja te na koji način oblikovanje poruka utječe na brand reputaciju kao i na povjerenje korisnika prema proizvodima koje stvaramo.

Za kraj, Marina Jukić koja je na vrijeme pobjegla iz Milana, umjesto panike, donosi pregled najnovijih trendova u dizajnu te praktične savjete vodećih dizajn leadera s ovogodišnje krovne IxDA konferencije Interaction 20. 

Uz Beck’s kao njihovog stalnog partnera i domaćina iz Undabota, pozivaju vas na razmjenu znanja i druženje u četvrtak u Eurotoweru (20. kat)! Ne zaboravite RSVP-ati na Meetup stranici eventa.