Otvorene prijave za Uplift akademiju!

Otvorene prijave za Uplift akademiju!

Pandemija je utjecala na čitavo gospodarstvo, a posebno na industrije poput turističke i ugostiteljske. Ulaganje u njihovu poduzetničku aktivnost u ovim vremenima jedna je od ključnih stavki oporavka. Prepoznali su to i u Mastercardu, uz čiju pomoć se ove jeseni otvara prva sezona Uplift akademije.

Uplift akademija usmjerena je na mikro, male i srednje poduzetnike koji se na najširi način bave turizmom i turističkim djelatnostima, kao i uslužnim djelatnostima. U programu od devet cjelina poduzetnici će proći kroz sve bitne teme za unaprjeđenje poslovanja: od menadžerskih vještina do turističkih strategija i alata za digitalnu transformaciju.

Fokus je poduzećima osigurati sveobuhvatni set znanja i vještina koje će im pomoći da se prilagode i razviju u novim okolnostima. Prijave za Uplift su već otvorene, a po završetku 32 najboljih će dobiti besplatne stipendije za pohađanje akademije.

Poduzetnici iz turizma prijavite se!

Na akademiji će polaznici slušati niz seminara posvećenih upravo transformaciji turizma te o trenutnim turističkim i ugostiteljskim trendovima te načinima njihove implementacije u poslovanje. Da ne bi sve ostalo na teoriji, u sklopu akademije bit će pokrenut i mentorski program putem kojeg će polaznici, u sklopu svojih dodijeljenih timova, razvijati poslovne ideje te iste, po završetku prezentirati pred timovima.

Kakvi timovi imaju šanse? Predani, znatiželji i spremni učiti. Naučit ćete puno, i najvažnije, to znanje ćete imati prilike primijeniti na samoj akademiji.

Na kraju, važno je istaknuti, kroz Uplift imate priliku osvojiti:

  • Besplatnu edukaciju u trajanju od gotovo 200 sati, uz mentorski program i praktičnu primjenu znanja.
  • Medijsku kampanju na 24sata u vrijednosti od čak 100.000 kuna.
  • Vrijednu novčanu nagradu ako baš vi budete najbolji na predstavljanju poslovne ideje pred ulagačima u sklopu Uplift akademije.

Vlasnici mikropoduzeća te malih i srednjih poduzeća iz područja turizma, ugostiteljstva, uslužnih i pripadajućih djelatnosti do 9. rujna 2021. možete prijaviti sebe i svoje zaposlenike putem obrasca dostupnog ovdje, a pravila i uvjeti natječaja dostupni su ovdje.