Tinel Meetup #37: Ivan Brezak Brkan i Nikola Stolnik

Tinel Meetup #37: Ivan Brezak Brkan i Nikola Stolnik

37. izdanje Tinel Meetupa ipak će se u rujnu održati hibridno, zbog epidemiološke situacije. Na ovom Tinelu gostovat će Netokracijin Ivan Brezak Brkan i Good Gameov Nikola Stolnik koji će govoriti o dvije vrlo zanimljive teme: pisanju za developere i esportu te gamingu.

U redu, sada bez šale. Developeri danas trebaju znati pisati ne samo kako bi bolje funkcionirali u timu, već i za svoje dobro. Ivan će tako u svom predavanju govoriti o tome kako developeri i dizajneri teško dijele svoja iskustva i znanja ne samo sa zajednicom, već i sa potencijalnim poslodavcima. Znanje pisanja i mogućnosti prezentacije vještina zlata je vrijedno ne samo za marketingaše, već i za developere.

Nikola će, s druge strane, govoriti o svom putu do prvog esport startupa s investicijom u Hrvatskoj. Tijekom predavanja pojasnit će probleme i izazove s kojima se susreo u razvoju jedne od najzanimljivijih gaming priča u regiji.

Zbog COVID-19 pandemije ovaj Tinel bit će održan hibridno, virtualno, ali i u prostorima PICS-a kraj FESB-a. Sve informacije možete pronaći na stranicama događaja.