Digitalni doručak #1

Digitalni doručak #1

U ovim kriznim vremenima trebamo se angažirati da nastavimo dijeliti znanja i iskustva, a Netokracija je također odlučila dati svoj doprinos tome.

U želji da vidimo kako trenutna situacija i buduća kriza utječu na agencije, proizvodne tvrtke, startupe, freelancere, ali i velike tvrtke, te da oni koji su preživjeli prethodnu krizu dobiju priliku podijeliti svoja iskustva – organiziramo Digitalni doručak, online meetup na kojem ćemo u jutranjim satima razgovarati sa stručnjacima iz digitalne zajednice o temama koje su im sada ponajviše važne.

Prvo izdanje novog meetupa posvećeno je digitalnim agencijama!

Podijelimo znanje uz Digitalni doručak

Prvi Digitalni doručak u suorganizaciji sa SeekandHitom održat će se 24. travnja od 10 sati do 11 sati. Moderatorici i glavnoj urednici Netokracije, Miji Biberović, u raspravi će se pridružiti Mario Frančešević iz SeekandHita, Antonio Perić iz Locastica, Domagoj Davidović iz kreativne agencije Švicarska, predsjednica Uprave HURA-e, Anđela Buljan Šiber iz iZone agencije, te Manuela Šola iz Komunikacijskog laboratorija. Uz njih dotaknut ćemo se ključnih pitanja o trenutnoj situaciji u tehnološkoj i digitalnoj industriji, a Anđela Buljan Šiber će održati i uvodno predavanje kroz koje će iznijeti podatke o oglašivačkoj industriji u doba prošle krize, kao i što se očekuje od ove.

Svratite nam na virtualni doručak uz dobru raspravu!

Prijave za praćenje panela napravite putem web stranice. Event je ograničen na 100 sudionika, a sudjelovanje je besplatno. O detaljima priključivanja na meetup obavijest ćete dobiti na mail s kojim ste se prijavili. Do tada, svakako provjerite i Facebook event stranicu za bilo kakve updateove.