Tečaj: Web Development 2 (ONLINE)

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

Tečaj programiranja: Web Development 2 (Online)

Nastavno na SmartNinjin tečaj, Web development 1, sudionici nadograđuju svoje znanje te uče dizajniranje baza podataka, naprednije koncepte web developmenta kao što su background tasks, cron jobs, memcache te JavaScript, koji je neophodan za svakog web developera.

Nastavno na SmartNinjin tečaj, Web development 1, sudionici nadograđuju svoje znanje te uče kako pravilno dizajnirati bazu podataka i koristiti SQL za rad na bazama podataka. Također, uče naprednije koncepte web developmenta kao što su background tasks, cron jobs, memcache itd. Osim toga, naučit će JavaScript, koji je neophodan za svakog web developera.

Tečaj počinje 27. rujna, a trenutno je moguće se prijaviti se za early bird cijene!

Ovaj dvomjesečni tečaj prikladan za sve koji su uspješno završili Web Development 1 ili imaju ekvivalentno znanje, odnosno, moraju biti upoznati s pojmovima kao što su:

  • HTML & CSS,
  • Bootstrap,
  • programiranje na bilo kojem programskom jeziku (mi ćemo koristi Python tijekom tečaja),
  • OOP,
  • osnove razvoja web stranica (GET, POST zahtjev). Koristit ćemo Heroku kao hosting tijekom tečaja.

Tečaj će se odvijati na hrvatskom jeziku, ali će se od sudionika očekivati znanje iz engleskog jezika zbog čitanja literature i općenitog služenja programskim jezikom.

Prvi dio tečaja orijentiran je na rad s relacijskim bazama podataka, kako njima upravljati SQL-om i kako ih ispravno dizajnirati. U drugom dijelu polaznici tečaja naučit će više o naprednijim konceptima razvoja web stranica: Background tasksCRON jobsTask queues, CSRF, Memcache, slanje emaila s web stranice, Cookies, PostgreSQL itd. U posljednjem dijelu tečaja polaznici će naučiti JavaScript, provjeriti valjanost podataka koje korisnici stavljaju u neku formu te kako implementirati korisne JS biblioteke.

Tečaj se održava dvaput tjedno, utorkom i četvrtkom, od 18:30 do 20:00 sati. Održava se uživo putem interneta, odnosno videopoziva, a svi sati koji se održe online, bit će i snimljeni te će polaznici dobiti pristup snimkama. Postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na sva pitanja polaznika.

Još se uvijek može prijaviti za early bird cijenu koja iznosi samo 3250,00 kn. Poslije cijena može narasti do 6500,00 kn.

Prijavi se ovdje!